2777
2789
عنوان

مگه خدا نگفته موهاتون و بدنتون رو از نامحرم بپوشانید

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 162 پست
چطور به نسخه دکتر اعتماد دارید؟ چطور این همه مواد غذایی میخرید و نمیدونید توی کارخونه چیا قاطیش میکن ...

ب نسخه دکتر اعتماد دارم چوم بعد از گفتگو با دکتر نسخه رو مستقیم از دستش میگیرم 

اگر دکتر ۲۰۰۰ سال پیش این نسخه من رو ب هزار نفر میداد دست ب دست میکردن تا برسه بمن،آیا من جرات میکردم از اون قرص یا دارو استفاده کنم ؟ 

من عربیم ضعیفه عزیزم دنبال تفسیر و تعریف شون نرفتم هیچ وقت

جسارت نمیکنم منم همینم و جا هایی خوشم میاد ورد به مسئله ای نکنم برای راحتی خودم چون برام آسونه

ایراد ما اینه دوس داریم از دیگرون درباره قران بشنویم به جای کشف حقیقت چون راحت تره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از خود گذشتگی درکار نیست ادعایی هم ندارهمیگه از نماز حس خوب میگیرم مثل یوگا و حس میکنم ارتباط خوبی ب ...

یه موقع ما نفس خودمون خدای خودمون قرار می دیم.  

پس یکی هم بگه من از خوردن و خوابیدن حس خوبی می گیرم پس به جای عبادت می رم به این کارها می رسم

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

ب نسخه دکتر اعتماد دارم چوم بعد از گفتگو با دکتر نسخه رو مستقیم از دستش میگیرم اگر دکتر ۲۰۰۰ سال پیش ...

بارها اعلام کردن که فلان شیوه اشتبه بوده. یا فلان دارو رو دیگه استفاده نکنید تازه جدا از اینکه هیچ دکتری حرف دیگری رو قبول نداره.

بماند که یکسری طبابت هاشون هم فقط مسکن و موقت هست

جسارت نمیکنم منم همینم و جا هایی خوشم میاد ورد به مسئله ای نکنم برای راحتی خودم چون برام آسونهایراد ...

ن قبلا خیلی میخوندم حتی حفظ کردم نصفش  رو 

هیچ جاذبه ای در من ایجاد نکرد! 

من ب شدت ب خدا اعتقاد دارم حضور شو حس میکنم اما وقتی میشه ب عقل رجوع کنم چرا بیام الکی وقت بزارم

بله  کسی که حجابش رو رعایت نمیکنه نمازش و روضه اش قبوله ،چون دو مقوله جدا هستن.

من خودم حجابم معمولیه،اما بی حجابا از با حجابا مهربون ترن،تا جایی که من دیدم

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
ابلیس گفت: «پروردگارا! مرا از سجده بر آدم معاف کن و آنگاه من به‌گونه‌ای تو را عبادت می‌کنم که هیچ فر ...

خدا با اینکه نیازی به عبادت ما نداره چرا در قران هدف خلقت انسان رو عبادت مطرح کرده که چی بشه با اینکه سودی بع خدا نمیرسه