2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول اینکه چرا باید آبروت بره🥴 اینم جدیده ؟

درکت می کنم به هرحال همه دوس دارن عروسی  بگیرن یه جشن ساده بگیرین ولی بزار اوضاع همسرت اوکی بشه بعد 

ولی خب  بدون عروسیم رابطه می تونی داشت اگه تو به عنوان گرو کشی استفاده می کنی

یعنی دارین گرو کشی می کنین یعنی چی عروسی بگیرمنم بزارم باهام رابطه برقرارکنی بهتر نبود مشگلت وبهش بگی تا حلش کنین این جوری بهتر نبود

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

من عقد بودم نمیخواستن برام عروسی بگیرن 

خواهراش میگفتن ما هممون چهل سالگی ازدواج کردیم عروسی ندیدیم تو هم نباید ببینی 

اخر سر خودم دست به کار شدم بهشون اطلاع دادم من تالار رزو کردم و فقط مهمونای خودمون هستن 

شما هم فقط برا اینکع بد نباشه پدرو مادرو فقط خواهر بزرگه رو میتونم سرویس بدم بدون شوهراتون 

گفتن دست نگع دار میگیریم 

مجبورشون کردم گرفتن پول خوانندرم دادن با هزار تا خرج دیگه 

براخودت ارزش قاعل باش 

اولا اشتباه کردی بدون عروسی رفتی حالا که شده ولی سعی کن یه لباس عروس بپوشی حداقل

خیلی بد نحرف زدین در درجه اول 

دوم اینکه عروسی میخوای باید با سیاسیت ببریش اون سمت 

سوما بگو من زندگیم تغییری نمیکنه باکره ام شناسنامه ام برام سفید میکنم 

تو مطلقه میشی

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.
گذشته ها گذشته.الان شاد باش و راضی.مهم اینه که الان خوب باشی.عروسی زیاد هم مهم نیست.مشکلت رو حل کن و ...

من دلم عروسی میخواد ولی مجبورم کردن بدون عروسی برم باهاش زندگی بکنم

میگه میگم نیازامو برطرف نمیکنه ابروت میره

چرت میگه اگه قرار به ابرو رفتنه ابرو خودش می‌ره که تو خونش هم بودی و هنوز هیچی به هیچی این چرندیات و باور نکن سنت پایینه احتمالا اصلا سه ماه عقد که طولانی نبوده چرا قبول کردی بدون عروسی بری