2777
2789
کتک و خیانت ممکنه برا تو و یا هر کسی اتفاق بیوفتهربطی به نی نی سایت و خارج از سایت بودن نداش

منظور من اینه اکثرا فیک هستن تاپیک ها.طرف شبانه روز داره از شوهرش کتک میخوره ولی میگی جدا شو میگه نه زشته جلو فامیل

۲۳ سالمه یه بچه ۲۰ ماهه دارم طلاق گرفتمسرعت و جعبه تو زندگی فقط خودم😁🤦‍♀️

عزیزمم خدا بچتو حفظ کنه برات

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سعی کن ی جا مشغول به کار بشی

کار خوشم نمیاد ولی خب ارخ باید سرگرم شم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
منظور من اینه اکثرا فیک هستن تاپیک ها.طرف شبانه روز داره از شوهرش کتک میخوره ولی میگی جدا شو میگه نه ...

عزیزم قضاوت جدا کار خداس

و جدا شدن واقعا سخته🥲🫂

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
منم .خیال میکردم سنش زیاده درک وفهمش بالاس . افسوس

پیرو جوان ندارن مردا همه پر ادعان

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

عزیزم قضاوت جدا کار خداسو جدا شدن واقعا سخته🥲🫂

چی میگی ‌شما؟ من اسم کاربر خاصی رو آوردم؟ کی رو قضاوت کردم؟ همه میدونن اکثر تاپیک های پر بازدید تهش فیک از آب در میاد اینجا همه از  متاهلی ناله میکنن ولی بیرون سایت خدا روشکر زندگی ها بهتره. درضمن چند بار بهم گفتی ممکنه به توم خیانت بشه ممکنه توم کتک بخوری کلا انرژی منفی ازت گرفتم یه دور از جون از دهنت در بیاد بد نیست. ممنون میشم ریپ نزنی

چی میگی ‌شما؟ من اسم کاربر خاصی رو آوردم؟ کی رو قضاوت کردم؟ همه میدونن اکثر تاپیک های پر بازدید تهش ...

نه فقط خواستم کسایی ک سایت از مشکلاتشون نیگن رو فک نکنی خیلی غیر عادیه

ممکنه برا هر کسی پیش بیاد

فقط همین

انرژی منفی چرا خب🤔

دور از جونت گفتن من اگر به دور میکنه ازت

امیدوارم هرگز تجربه نکنی

خوب شد؟♥️🫂

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
نه فقط خواستم کسایی ک سایت از مشکلاتشون نیگن رو فک نکنی خیلی غیر عادیهممکنه برا هر کسی پیش بیادفقط ه ...

مگه من گفتم همه ی اونایی که مشکل دارن فیک هستن؟اول کامنت رو چند بار بخون قشنگ متوجه بشی طرف چی میگه بعد ریپلای کن

مگه من گفتم همه ی اونایی که مشکل دارن فیک هستن؟اول کامنت رو چند بار بخون قشنگ متوجه بشی طرف چی میگه ...

باشه باشه

ایشالا بلا از هممون ب دور باشه

🥰