محمدآرادs مدیر عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 1049 عنوان سلام خانم های عزیز پسرم دو نیم ساله شده ولی هنوز کلمه میگه اونم شکسته کی بلاخره حرف میزنه خسته شدم | مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 68 پست میشه بگین بچه هاتون کی صحبت کامل میکنندخنرم یو سالگی جمله میگفت اما پسرم به همه چیز میگه بابا اصلا مامان نمیگه اما گرسنه که میشه میگه مَممدد بابا ابه پا دست ادامس به به یخ سرد اینجور چیزی میکه دو جمله ای نمیگه اصلا 1403/10/18 | 21:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bbbbahare عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 3112 بخدا کف کردم از بس تو خونه شعر میخونم باهاش حرف میزنه منم پسرم یه ماه دیگ دو سالش میشه کف کردم از بس حرف میزنم ولی چن تا کلمه میگ همش کاراشو بااشاره میفهمونه بهم
minoosa عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 2020 ای وای یعنی فقط کلمه میگه اره ،ماما بابا نه هَم هان اییار(خیار) اب بالا و چندتا دیگ اونم یکی دوماهه میگه قبلا نمیگفت
امید50 عضویت: 1394/02/02 تعداد پست: 22047 خوب پسرم لج بازه به توپ میکه اِبیمن هزار بار میگم این توپ ولی لاون ۱۰۰۱ بار میگه اِبی لجبار بجای نمیخورم و...میگه نه بجای بازی کنم میگه بازی مگه اینکه خیلی سرکیف باشه فعل ها رو بگه .
محمدآرادs مدیر استارتر عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 1049 پسرم از یکی دوماه قبل اصلن حرف نمیزد فقط ماما بابا فقط همین تواین دوماه دیکه کامل صحبت کرد الان پسرم ... وای خدایا چجوری یک دفعه صحبت کرد خدایا پسر منم میشه یک دفعه حرف بزنه
nrnh عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 610 متخصص کودک بردم گفت عجله داری چند جلسه ببر گفتار درمانی ولی پسرت حرف میزنه دیرتر چون کلمات رو میگه ص ... آهان خب خیلی خوبه پس حتما برو و جلسات مستمر پیگیری کنحتما یه مرکز خوب ببر و قبلش از گوگل و سایتا تحقیق کن درمورد اون درمانگر
محمدآرادs مدیر استارتر عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 1049 اره ،ماما بابا نه هَم هان اییار(خیار) اب بالا و چندتا دیگ اونم یکی دوماهه میگه قبلا نمیگفت نه مال من شاید ۶ ماهه همین کلمه ها رو میگه پیشرفت نکرده
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 2873 وای خدایا چجوری یک دفعه صحبت کرد خدایا پسر منم میشه یک دفعه حرف بزنه نمیدونم یهویی شروع کرد حرف زدن الانم شکرخدا کامل صحبت میکنه بچه تا۳سالگی وقت داره که صحبت کنه نگران نلاش! از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
minoosa عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 2020 نه مال من شاید ۶ ماهه همین کلمه ها رو میگه پیشرفت نکرده مهم اینه هم میشنون هم میتونن صدا تولید کنناخرش بحرف میان ،نگران نباش
محمدآرادs مدیر استارتر عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 1049 آهان خب خیلی خوبه پس حتما برو و جلسات مستمر پیگیری کنحتما یه مرکز خوب ببر و قبلش از گوگل و سایتا تحق ... اره باید پیگیر باشم بچه خواارم هم سن پسر منه خیلی خوب حرف میزنه مثل بزرگ ها اونو که میبینم ا پسر خودم مقایسه میکنم غصه ام میگیره
nrnh عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 610 با توجه به تشخیص مشاور کودک هم پس بهترین راه و گزینه گفتار درمان
nrnh عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 610 اره باید پیگیر باشم بچه خواارم هم سن پسر منه خیلی خوب حرف میزنه مثل بزرگ ها اونو که میبینم ا پسر خود ... عزیزم ایشالا درست میشهساکن اصفهانید؟
محمدآرادs مدیر استارتر عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 1049 مهم اینه هم میشنون هم میتونن صدا تولید کنناخرش بحرف میان ،نگران نباش نمیدونم ۶ ماهه شب روز درگیرم شب ها ده تا قصه و شعر میخونم تا خوابش ببره یعنی هیچی تاثیر نداره
محمدآرادs مدیر استارتر عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 1049 عزیزم ایشالا درست میشهساکن اصفهانید؟ نه عزیزم بچه محل امام رضا هستم نائب الزیارت هستم
محمدآرادs مدیر استارتر عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 1049 نمیدونم یهویی شروع کرد حرف زدن الانم شکرخدا کامل صحبت میکنه بچه تا۳سالگی وقت داره که صحبت کنه نگران ... انشاالله پسر منم حرف میزنه
minoosa عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 2020 نمیدونم ۶ ماهه شب روز درگیرم شب ها ده تا قصه و شعر میخونم تا خوابش ببره یعنی هیچی تاثیر نداره ببین مغزشون دستور نمیده دست خود بچه ک نیست .باهاش کار کن ولی بهش سخت نگیر ،تااخر عمر ک همینجوری نمیمونن