2777
2789
سرگرمش کن. خودت گوشی دست نگیر تی وی هم قطع کن بگو خرابه.

یک هفته گوشی رو ازش کامل گرفتم 

باهام قهر کرد از دستم هیچی نمیخورد شب ها پیشم نمیخوابید فقط شوهرمو میخاست همش گریه میکرد دیونمون کرد مجبور شدم بدم بهش دوباره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای راه افتادن از روروئک حتما استفاده کن و یکسری روروئک ها هم هستن خراطی ها دارن که فقط یک چوب به ح ...

عزیزم منظورم از را ه افتادن صحبت کردنش بود 

ماشاالله از ۱۰ ماهگی پسرم راه میره مثل فرفره 

باید اقلا بتونه نیازاشو بگه. مهد عالیه ها ولی تو این سن نه من تجربه کردم این بچه عقبه اونجا اذیت میش ...

گفتار درمانی موثرهست ؟تو چهار سالگی مثلا ماهان رو ماان میگه کلماتش نامفهوم هست 

عزیزم منظورم از را ه افتادن صحبت کردنش بود ماشاالله از ۱۰ ماهگی پسرم راه میره مثل فرفره

ای جونم خداحظش کنه🥹😍

آره با گفتار درمان اوکی میشه 

چرا تاکید دارم چون یه مورد دیگه هم دیدم که الان پسره 17 سالشه و با عشوه صحبت میکنه چون زمانی هم که به حرف افتاده تلفظ و بیان درست نداشته در صورتی که نخبه هم هست الان

ای جونم خداحظش کنه🥹😍آره با گفتار درمان اوکی میشه چرا تاکید دارم چون یه مورد دیگه هم دیدم که الان پ ...

خدا کنه به حرف گوش بده میبرمش 

خودم هم میدونم تاخیر داره 

ولی اینکه همکاری نکنه میترسم

خوب پسرم لج بازه به توپ میکه اِبیمن هزار بار میگم این توپ ولی لاون ۱۰۰۱ بار میگه اِبی

پیش روانشناس کودک هم ببر چون منم پسر داییم گاهی از سر لجبازی ر هـ میگفت ولی الان عادت شده براش

الان خیلی نگران کننده نیست ولی اگر پیگیری نشه نگران کننده بشه

خدا کنه به حرف گوش بده میبرمش خودم هم میدونم تاخیر داره ولی اینکه همکاری نکنه میترسم

بسپر به دست مشاور و درمانگرش نگران نباش

قبل از اینکه ببریش هم بهش نگو باید به حرفای خانم یا آقای فلانی گوش بدی و... بذار خودش محیط بسنجه تا جواب دهی بهتری داشته باشه

پسرم از یکی دوماه قبل اصلن حرف نمیزد فقط ماما بابا فقط همین تواین دوماه دیکه کامل صحبت کرد الان پسرم۲سالو۸ماهشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
پیش روانشناس کودک هم ببر چون منم پسر داییم گاهی از سر لجبازی ر هـ میگفت ولی الان عادت شده براشالان خ ...

متخصص کودک بردم گفت عجله داری چند جلسه ببر گفتار درمانی 

ولی پسرت حرف میزنه دیرتر چون کلمات رو میگه صوت داره