2777
2789

هربچع ای فرق میکنه نمیشه چون دخترتون زود حرف زد پسرتونم زود حرف بزنه همینکه منطورشو می‌رسونه فعلن بنظرم کافیه شمام تا میتونی تکرار کن براش همچیو دختر منم ی ساله و دو ماهس ده روزه کلمه جدید یاد گرفته و ماما بابا بده بیا بب دد نن دی دی  آبه و اینجور چیزا رو میگه 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره زیاد یک شیفت که خواهرش مدرسه همش نگاه میکنه خواهرش که از مدرسه میاد یکم بازی میکنه باهاش باز با ...

همونه پس 

در حقش داری ظلم میکنی

علاوه بر گفتار رو تمرکزش هم اثر داره

خواهش میکنم اقلا صبح ها که خواهرش نیست نزار ببینه

عصرا هم به خواهرش بگو براش توضیح بده با هم نگاه میکنن 

البته اگر میتونستی شش ماه کامل نبینه درست میشد

گفتار درمانی هم ببر الان سن طلاییشه زودتر راه میفته

همتا اسم خـودمه♥
نه موثر هست خواهرزاده ام شعر می‌گفتند سعی می‌کرد تکرار کنه .

باید اقلا بتونه نیازاشو بگه. مهد عالیه ها ولی تو این سن نه من تجربه کردم این بچه عقبه اونجا اذیت میشه 

ولی در کل مهد خیلی بیشتر از گفتار درمانی به بچه من کمک کرد

همتا اسم خـودمه♥
سلام دوست خوبمپسرا یکم دیر حرف میزنند معمولاپسر من تا دو سال ۶ماه فقط چند تا کلمه میگفت.که اونا رو ب ...

وای خدا کنه پسر منم حرف بزنه دلم لک زده مثل بقیه بچه ها حرف بزنه یا بهم بگه مامان 

کتاب قصه بخر سعی کن براش شکلارو توضیح بدی واقعااا اینو من جواب گرفتم

بخدا از تو کتاب همه شکل ها رو نشون میده وقتی بهش میگم ابر نشون بده 

قیچی نشون بده لیوان نشون بده همه رو میگه 

حتی موقعی که ابر رو نشون میده میگه ابه میاد 

یعنی بارون میاد 

یعنی راه میفته خیلی لج بازه به خرف گوش نمیده اصلا

برای راه افتادن از روروئک حتما استفاده کن و یکسری روروئک ها هم هستن خراطی ها دارن که فقط یک چوب به حالت سه پایه و دو تا تایر اون هم تهیه کنید خیلی کمک کننده

ولی عزیزم حتما برای صحبت کردنش ببر پیش گفتار درمان 

و در کنارش تو خونه باهاش بازی فکری مناسبش بازی کن حسابی از مغزش کار بکش و نذار طرف گوشی بره زیاد

مثل زندایی من نکنیا که الان پسر داییم تنهایی تا سر کوچه و دم در خونه نمیتونه بره جمله بندی مناسب توی صحبت داره مِن مِن میکنه در صورتی که تا سه سالگی هوش خوبی داشت ولی ازش استفاده نشد این طوری شد

به دختر قشنگتم توجه کنیا یادت نره اون یه موقع🥹😍