2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب پسرم لج بازه به توپ میکه اِبیمن هزار بار میگم این توپ ولی لاون ۱۰۰۱ بار میگه اِبی

لجبار بجای نمی‌خورم و...میگه نه بجای بازی کنم میگه بازی مگه اینکه خیلی سرکیف باشه فعل ها رو بگه .

پسرم از یکی دوماه قبل اصلن حرف نمیزد فقط ماما بابا فقط همین تواین دوماه دیکه کامل صحبت کرد الان پسرم ...

وای خدایا چجوری  یک دفعه صحبت کرد 

خدایا پسر منم میشه یک دفعه حرف بزنه 

متخصص کودک بردم گفت عجله داری چند جلسه ببر گفتار درمانی ولی پسرت حرف میزنه دیرتر چون کلمات رو میگه ص ...

آهان خب خیلی خوبه پس حتما برو و جلسات مستمر پیگیری کن

حتما یه مرکز خوب ببر و قبلش از گوگل و سایتا تحقیق کن درمورد اون درمانگر

وای خدایا چجوری یک دفعه صحبت کرد خدایا پسر منم میشه یک دفعه حرف بزنه

نمیدونم یهویی شروع کرد حرف زدن الانم شکرخدا کامل صحبت میکنه بچه تا۳سالگی وقت داره که صحبت کنه نگران نلاش!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
آهان خب خیلی خوبه پس حتما برو و جلسات مستمر پیگیری کنحتما یه مرکز خوب ببر و قبلش از گوگل و سایتا تحق ...

اره باید پیگیر باشم بچه خواارم هم سن پسر منه خیلی خوب حرف میزنه مثل بزرگ ها 

اونو که میبینم ا پسر خودم مقایسه میکنم غصه ام میگیره 

نمیدونم ۶ ماهه شب روز درگیرم شب ها ده تا قصه و شعر میخونم تا خوابش ببره یعنی هیچی تاثیر نداره

ببین مغزشون دستور نمیده دست خود بچه ک نیست .باهاش کار کن ولی بهش سخت نگیر ،تااخر عمر ک همینجوری نمیمونن