بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اول اینکه ویروسه و این دوران داره و باید طی بشه پارسال من دوبار پشت سر هم مریص شدم به حدی سرفه زدن پهلوهام داشت میترکید آخرش آمپول زدم تا خوب شدم ولی شما این دمنوش رو درست کن خیلیا نتیجه گرفتن دو سه قاچ سیب همون با پوستش دو سه قاچ انار با پوستش ولی تمیز بشورشون دو سه تا میخک رو بریز تو قوری روش آب جوشیده سرد بریز بذار رو شعله ملایم چند تا قل زد روشو بپوشون در حد نیم ساعت بذار خواص و طعم میوه ها دربیاد به آب بعد که کمی خنک شد با کمی عسل ترکیب کن و یه فنجون بده پسرت بخوره یکی دو روز بخوره در حد روزی ۲ فنجون خوبه به امید خدا تاثیر گذاشت بازم درست کنین همتون بخورین
یادم رفت بگم مامانم من وقتی نوه هامون سرفه میکنن پهلوها و گلوشون رو با وازلین چرب میکنه ماساژ میده و با یه روسری نرم میبنده میگه سرفه هاشون کم میشه دکتر هم به ما قبلا گفته بود بالا سر بچه هایی که سرفه دارن باید بخور بذارین خیلی خوبه براشون
دمنوش زیاده ولی متاسفانه ویروس های الان مثل قدیم نیست خیلی دستکاری و قوی شدن دیگه داروهای گیاهی روشون تاثیر چندانی نداره مثلا من عناب رو با ختمی و گل بنفشه میجوشونم میخوریم یا دانه به میریزم تو آب ژله ای شد میخوریم و اینجور چیزا ممکنه گلو رو نرم کنه یا مثلا سرفه رو کم کنه ولی خوبش نمیکنه. لعنتی یه چیزی ساختن دیگه اینا روش اثر نداشته باشه مردم مدام مریض باشن برن دارو بخرن