2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطوریه میشه بگین

انار رو خوب میشوری بعد اگه شعله پخش کن داری میزاری روی اون و اگر نداری بزار رو توری 

یکم ک گذشت حدود ۱۵ دقیقه باید خوب بپزه انار

و یکم ک  پوستش تیره بشه و آب دار از رو شعله ورش دار و بزار ک از دما بیفته بعد ب بچه ت بده بخوره دونه هاشو میتونی بین دونه هایی ک بهش میدی نصف قاشق عسل هم بدی ک تاثیرش عالی تر بشه ... ایشالا خیلی زودددد خوب شه عزیزم❤️

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

از این فک‌ کنم قبلا استفاده کردم

بعد نمیدونم عزیزم اعتقاد داری یا نه من میگم حالا 

درمان که هیچی حتما دنبالش باش چون گفتی عاجزی میگم

موقع هایی که یهو به سرفه میفته و قطع نمیشه مخصوصا شبا تو گوگل بزن دعای قطع سرفه بالا سرش بشین بخون آروم میشه 

آخه میدونم سرفه چقدر آزار دهنده س ایشالا زود خوب شه❤

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
این برای حساسیت هست

برا سرفه اثر معجزه اسا داره

خود من یه هفته قبل انفولانزا گرفته بودم از شدت سرفه اروم و قرار نداشتم دو شب قرص ستریزین ۱۰ خوردم خوب شدم

همکارمم میگف برا پسرش نزدیک ۵ بار رفته دکتر اخرین دکتر ستریزین داده خوب شده