2777
2789
عنوان

کسی اینجا با مسئولین سایت یا نی نی یار آشناست

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 105 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم‌کاربر

بلد نیستم تگ کنم

چیکارکنمممممم

این اسم کاربریش هست

بی سرپرسته در واقع بد سرپرسته

تو یه رستوران کار میکرده که شب ها همونجا میخوابید الان صاحب کار لعنتیش یجورایی اسیرش کرده

این دختر که فکر کنم الان 20 سالشه

یجورایی چون کسیو نداره پیگیرش بشه و اگه از اونجام بره باز آواره خیابون ها میشه سرنوشت تلخشو پذیرفته انگار

تاپیک هاشو فقط تیترشو یه دور بخونین متوجه میشین

لطفا اگه کاری ازتون برمیاد براش بکنین

بلد نیستم تگ کنمچیکارکنمممممماین اسم کاربریش هستبی سرپرسته در واقع بد سرپرستهتو یه رستوران کار میکرد ...

من که کاری از دستم بر نمیاد ولی به نی نی یار ها بگو شاید بتونن مشکلتونو حل کنن 

حتما تاپیک میزنم خیلیا نگرانش هستنواقعا دلم براش می سوزهکاش نی نی یار ها پیگیر سلامتیش باشن

سلام آقا هاتف فکر کنم به نی نی یار پنج بگید کمک کنه . 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓