جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜 نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمیگفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدمها و تجربههای جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته میشه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا حسین دخترم رو عاقبت کن🔃
منم یک روز تصادفی تایپک هاش خوندم، دلم واقعا سوخت براشون.. آقای هاتف کاش ازون خواهر گرامی یه شماره میگرفتی، شماکه دوتا ازدواج ناموفق داشتید، باهاش آشنای شدی، خدای نکرده گناه نمیکردید، بخاطر ازدواج همدیگرو میخواستید، دوماه یا سه ماه دوره آشنایی میذاشتی.. اگر باهمدیگر اخلاق تون باهمدیگه میخورد، ازدواج میکردید..خدارو چه دیدی بهترین زنده گی رو باهم رقم می زدید، شماهم بچه هاتون داره بزرگ میشه، هرکه میره دنبال کار وزنده گی خودش شما نیاز به همدم دارید.. 😊
من بخاطر کمک بهش خیلی اصرار کردم که ادرسی یا شماره ای بدناما متاسفانه جواب نمیدادنکاش راهی باشه بفهم ...
احسنت برات برادر گرامی، ان شاء الله یه روزی یادش بیاد، سایت بیاد.. البته اینجا متأسفانه تایپک فیک هم زیاده، بعضی انسان نماها ی مریض باعث میشه دید گاه آدم هارو به همدیگر بد کنه، وسلب اعتماد میکنه...
احسنت برات برادر گرامی، ان شاء الله یه روزی یادش بیاد، سایت بیاد.. البته اینجا متأسفانه تایپک فیک ه ...
اره خیلی از تاپیک ها فیک هست
خیلی ها بیماری روحی دارن و اینجا میان با تاپیک الکی و جنجالی ذهن بقیه رو خراب میکنن یا دنبال ترحم هستن و دروغ میگن و بخصوص آقایونی که با کاربری زنانه تاپیک های بیخود میزنن
این دختر خانم با تمام سختی هایی که کشیده هیچ وقت نخواست از کسی کمک بگیره اما وظیفه منو امثال منه وقتی هیچکس رو نداره بدادش برسیم