2777
2789
عنوان

به خاستگاری که خونه نداره جواب مثبت میدین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 37 پست
وای قابل تحمل نیست🤧 من دیوار به دیوارم یکم سختی داره رفت و امد زیاده یا ازت انتظار دارن و.چون 4 قدم ...

من رفت وامدم راکم کردم توقع ازبین رفت کارهم نمیکردم. دیگه باید یجوری کناربیایم چون سخته خونه سازی یاخرید خونه

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

من سه ساله عقدم یعنی رفته تو چهارسال تو این سه سال الان خداروشکر فقد گازش مونده و در خونه و اتاق هات ...

اره دقیقا الان اکثرا جوونا تو خرید حلقه ازدواج شونم موندن 🙁

تازه اونایی ک خانواده حمایت شون میکنن خیلی خوشبحال شونه ما ک هزارتومنم کمک نکردن😂

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من رفت وامدم راکم کردم توقع ازبین رفت کارهم نمیکردم. دیگه باید یجوری کناربیایم چون سخته خونه سازی یا ...

مشکل اینجاست ک ما نسبت فامیلی داریم😂

البته مستاجریم و میریم از اینجا🤧

مشکل اینجاست ک ما نسبت فامیلی داریم😂البته مستاجریم و میریم از اینجا🤧

خب پس مشکل  فامیل بودن. طوری نیس خداسلامتی بده خوب وبد میگذره

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

اره دقیقا الان اکثرا جوونا تو خرید حلقه ازدواج شونم موندن 🙁تازه اونایی ک خانواده حمایت شون میکنن خی ...

دقیقا خونواده ماهم خرج خودشونو درمیارن جای شکر داره 

چن روز پیش میگفت برات گوشی ۶۰ملیونی بگیرم 

گفتم والا نمیخام گوشی خودم چشه مگه 

پول اون و بده در برا خونمون بگیر 

🥲الان از سه ماه بیشتره که جای دیگه کارمیکنه 

الان مریض شده جون نداره طفلی دیگه کارکنه 

میگم بیا بزار بهت برسم خوب شی با اینکه نمیتونه کارکنه ولی نمیاد میگه چک دارم🤧

فقد خدا کمکشون کنه والا

دقیقا خونواده ماهم خرج خودشونو درمیارن جای شکر داره چن روز پیش میگفت برات گوشی ۶۰ملیونی بگیرم گفتم و ...

انشالله زودتر خوب میشن 

خونتون هم تکمیل میشه عزیزم

خونه و خیلی چیزای دیگه وقتی باید واسه ادم مهم بااشه که هزار تا چیز دیگه ی اون طرف مورد قبول باشه بعدخونه و یه سری چیزای دیگه اولین چیز که از نظرمن مهم ترین چیزه که اگه طرف نداشته باشه این رو دیگه کل دنیا هم داشته باشه درد نمیخوره اینه که طرف اصلا به من میخوره یعنی با هم میتونیم بدون کش مکش زندگی کنیم یا دنیامون با هم متفاوته وقراره یه مدت زندگی هم رو جهنم کنیم بعدم جدا شیم حالا اون که من نتونم باهاش زندگی کنم بگو دختر یا پسر رهبر یا ریئس جمهور باشه چه فایده ای داره اخه ادم باشه هیچی هم نداشته باشه تو خیابون هم میشه باهاش باهاش شاد بود و زندگی کرد