بهم گفت اگه نیازمو برطرف نکنی منم اینو و اونو نگاه میکنم منظورش خیانت بود من ناراحت شدم بحث کردیم بع ...
بگو خیانت ببینم ازت ..دیگه یه لحظه هم تواون زندگی نمیمونم ...بعد بگو بایدزن وشوهر همودرک کنن.نه که سرهیچی به هم خیانت کنن...بنظرم اینبار توپیشقدم شو زنگ بزن بهش..بعد وقتی حالتون خوبه و کنارهم خوشین باآرامش این چیزاروبهش توضیح بده..بگو این حرفارومیزنه ناراحت میشی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بگو خیانت ببینم ازت ..دیگه یه لحظه هم تواون زندگی نمیمونم ...بعد بگو بایدزن وشوهر همودرک کنن.نه که س ...
میدونی من اولش قبل عقد ب شوهرم گفتم اگه ی روز ازم خسته شدی بگو جدا میشیم اما خیانت نکن نامردیه گفت باشه ولی کرد وقتی فهمیدم گفتم قول داده بودی گفت اره اشتباه کردم ولی باز تکرار کرد تازه تو صورتم گفت واسم کافی نیستی ک چشم ب اینو اونه جذابیت نداری برام
خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
🥺بگو مگه همون اول ندیده بودی منو که، الان میگی برات جذابیت ندارم و...اگه بعدازعقدخیانت کرده مطمعن ب ...
۵سال دوست بودیم بابا ن تو عقد ن ۳ساله زندگی میکنیم چن بار خیانت کرد چتی و تلفنی و س ک س چت ی دختر دوسالم دارم داریم جدا میشم جلسه اول مشاوره طلاقم رفتیم فقط خیانت نیس تاپیکامو ببین
خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند