2777
2789
عنوان

شمام وقتی شوهر یا نامزدتون رو بغل میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 102 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من انگار قلبم گرم میشه 

مثل وقتیه که میری زیر دوش که آب داغ باشه

مخصوصا وقتی محکم فشارش میدی 

حس می‌کنی سنگین شدی 

و نفس کشیدن سخت میشه حالا نمی‌دونم چرا

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

کل تاریخ ادبیات و میمهای اینستا و... رو با این تاپیک و تائیداتون نابود کردید. نینیسایت از پشم گذشته؛ ...

؟😐

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بخاطر شبکه عصبی رودست. جریان خون به سمت مغزمیره، براهمین نورون ها حساسیت نشون میدن و حالت تلاطم تو ش ...

پس بگو چرا اون زمان که عاشق شده بودم میخواستم شماره شو بگیرم بهش زنگ بزنم دستشویم می‌گرفت جوری که نمیتونستم خودمو نگه دارم نمیدونستم دلیلش چیه

مثل حالت استرسه؟ اینجوری باشه ضرر داره که

اره مثل حالا استرسه

نه اخه مداوم که نیست هرجای بدن که خون بیشتری نیاز داشته باشه خون ها ب اون سمت گردش پیدا میکنن. اما اینجا چون شبکه عصبی هست همچین حالتی بوحود میاد

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم