2777
2789
عنوان

بچهه ها جواب بدیننن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 39 پست
وای خدا کنه حامله باشم😢عزیزم بنظرتون این درد ها میتونه همون درد های قبل پریودی باشه😭

دردا و حالت هاشون خیلی شبیه همه

من که تو اقدام بودم روز قبل از پریودم حتی تهوع هم میکرفتم از بوی غذاها ولی باردار نبودم پروسه‌ی عجیبیه کلا صد در صد نمیشه چیزی گفت

الانم برای شما هم بی بی جواب میده هم آزمایش فردا یکی. و انجام بده همینجا بهم خبر بده 

انشالله که خوش خبر باشی🤲🏻😍❤️❤️❤️

دردا و حالت هاشون خیلی شبیه همهمن که تو اقدام بودم روز قبل از پریودم حتی تهوع هم میکرفتم از بوی غذاه ...

فداتشم عزیزم خدا از دهنت بشنوه چشم اگه تا فردا هم خبری از پریودیم نشد حتما بی بی میزنم جوابشو میزارم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه بخوره تو ذوقم و فقط برای درد قبل پریودی باشه چی😭نابود میشم

ان شاالله که حامله ای عزیزم ولی اگر هم نشد نا امید نشو ان شاالله ماه بعد حتما مامان میشی به حق فاطمه زهرا نی نی تو سالم بغل میکنی

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ماه دوم هست که اقدام میکنمماه پیش این علائم داشتم اما پریود شدمسر بچه اولم هم چون عقب خیلی مینداخ ...

اها ممنونم عزیزم انشالله دامن شماهم سبز بشه گلم❤️خیلی استرس دارم چون واقعا دوست دارم طعم مادر شدن رو بچشم😭

من هر لحظه حس میکردم دارم پریود میشم ولی نمیشد همه ی دردای پریودی رو داشتم

منم الان همونجوریم

زیردلم ‌و‌ خود واژنم دررد میکنه

۲۱ام‌باید‌پریود بشم‌ولی دوساعت پیش نزدیکی داشتم بعدش ترشحات صورتی قهوه ای دیدم

الان نمیدونم چی به چیه دقیقا🙁