2777
2789
خودت دلت میخواد ولی می‌ترسی از آینده دوست داری مطمئن بشی میمونه که تن بدی به خواسته اش یا میخوای باا ...

چقد درست میگی 🥺

خب من سردرگمم 

ایندع رو میبینی ک من چیکاذ میگنم ؟جتی اگه اسیب دیدم بهم یگو 

میبینیم همو کی ؟؟بهم میرسیم کی ؟؟میشه هرچی حس میکنی بگی عزیز

همو می‌بینید وای واسه رسیدن زوده دودله 

خودت خیلی نگران رسیدنی ولی اون بیخیال تره

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد درست میگی 🥺خب من سردرگمم ایندع رو میبینی ک من چیکاذ میگنم ؟جتی اگه اسیب دیدم بهم یگو

خودت میتونی کاری کنی آسیب نبینی .

قوی باش نذار چیزی شکستت بده

اول خودتو دوست داشته باش حقیر نباش

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

سلام بزرگوارشب‌تون بخیرخوبین؟ممکنه شما هم لطف بفرمایید و به سوالم پاسخ بدین؟ممکنه بفرمایید که مدیرم ...

احساس خاصی نداره ولی شاید با مرور زمان احساسس قوی بشه و شاید پیشنهاد بده چون حسم در مورد پیشنهادش زیاد نیست