2777
2789
عنوان

همسرم کرونا گرفته میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 52 پست

لطفا این بیماری رو جدی بگیرید نمی‌خوام بترسونمتون اما یکی از فامیلامون بدپن‌هیچ‌مشکل زمینه ای بابا این بیماری رفته توی آی سیو فقط داریم دعا میکنیم که برگرده چون اکسیژن خونش خیلی پایینه

ببرید دکتر دارو و سرم هرچی میتونید براش انجام بدید یک وقت خدای نکرده به این وضعیت دچار نشه

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترکیب اینا عالیه:آب جوش،زنجبیل،لیمو،عسل

آب هویج هم خوبه

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
منم بچم مریضه کاش از اول دکتر خوب میبردم اینهمه درد نمیکشید نزدیک یک هفتس از درس و مشقش عقب مونده .. ...

ای بابا

خدایی بعضیا با پول دکتر شدن جون آدما هم دستشونه

باید به تازه بخرمبه خشک داشتم با چوب دارچین دم کردم دادم

نه تازه پوست بگیر تکه تکه کن بریز تو قوری چند تا تیکه دارچین هم بریز تو ش بذار حسابی دم بکشه هسته اشم در نیار بده بخوره

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
لطفا این بیماری رو جدی بگیرید نمی‌خوام بترسونمتون اما یکی از فامیلامون بدپن‌هیچ‌مشکل زمینه ای بابا ا ...

دکتر رفت سروم و امپول زد امروز مجدد رفت گفتن خداروشکر التهاب گلوش بهتره بستری نمیخواد و داروشو عوض کرد

اما بدن درد گفته

دکتر رفت سروم و امپول زد امروز مجدد رفت گفتن خداروشکر التهاب گلوش بهتره بستری نمیخواد و داروشو عوض ک ...

خداروشکر عزیزم برای سلامتیشون دعا میکنم

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨