2777
2789
اره مخصوصا قسمت روی پا من مچم ترک برداشت نشکسته بود ۳ روز تو گچ بود نتونستم تحمل کنم باز کردم باند ک ...

بله عزیزم من موندم با یک دست چطور اینکارو کردین گلم خیلی زور میخواد به قول خودتون یکساعت باید فقط چندین دفعه ببرین و خود دکترها قیچی برقی دارن ولی قندشکن خیلی وسیله کاربردی و عالی هستش برای ایم مورد اما باید مواظب بود ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله عزیزم من موندم با یک دست چطور اینکارو کردین گلم خیلی زور میخواد به قول خودتون یکساعت باید فقط چن ...

نه ی دستی نبود هر دو 

من پام شکسته 

آخراش دیگه همسرمم کمک کرده یعنی واقعااا زور میخاد

کلا کار سختیه پیشنهاد نمی کنم

حالا ترکش جوش خوردیانه

نه تو سه روز که چیزی نشده بود ولی من چون نمی تونستم ی جا بشینم اعصابم خورد میشد و اصلا نمی تونستم پای گچ را زمین بزارم ولی دکتر گفته بود اشکال نداره راه برم رو پای گچ

خلاصه بیشتر داشت به زانوهام فشار میومد بنابراین صبح ساعت ۵ صبح تا ۷و نیم خدمتش رسیدم

هیچی جاام المپیک رو بهتون میدن چون خود مردان آهنین هم اونو نمیتونن باز کنن با یه دستگاه وحشتناک برقی ...

میشه بازش کرد 😐

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
شمانمیدونین بیمارستان دولتی کدوم بخش برم واسه بازکردن گچ

گلمم چه مطب چه درمانگاه چه بیمارستان بخش ارتوپدی باید برین همون دکتری که باند و گچ رو میبنده خودش باز میکنه 

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️