2777
2789

دلم میخواست الان کسی ک عاشقشم زنگم میزد میگفت 

عشقم حاضرشو بریم باهم ی خرید بریم برای جهیزیت بعدم بریم بستنی بخوریم 

منم با ذوق میدوییدم حاضر میشدم 

میومد دم خونه دنبالم 

اما نیمع ی گمشدع ی خرم الان معلوم نیست با کدوم دختری داره تیک میزنه و میگه عازیزم من میگیرمت 

زارررررت نچایییی زنت منم بدبخت 

خدا خل شدم 🔪🔪😐من شوهر میخوام 

شوهرم ن کسی ک دوسش دارمو میخوام 😐🔪

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من طرف هست وبی میترسم از ازدواج

ان شاءالله. خدا کمکت کنه مال من نیست 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

داری میبنی خیانت میکنه بازمیگه دوستش دارم ناقص العقلی

عه تاپیکامو مگه دنبال میکنین؟ 😂اون خیانت به حساب نمیاد دیگه قبل از منه 

من واقعا از مجردی خسته ام سنمم کمه هاااا

ولی خسته ام.

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

دورباشه راش چی

یعی چی؟ 

من واقعا از مجردی خسته ام سنمم کمه هااااولی خسته ام.

من21سالمه خستم 

میترسم اونم به پای خودم سوزوندم ولمم نمیکنه😂😂

خواهر ازدواج ک ترس نداره گلم فقط با ی قوم شوهر باید سرکله بزنی😂😂ی چنتا هیولا ک ترس نداره 

من21سالمه خستم

۱۹ام

طرفای ما دختر موقع ازدواجشه این سن.

اطرافمو میبنم افسردگی میگیرم☹️😂

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

۱۹امطرفای ما دختر موقع ازدواجشه این سن.اطرافمو میبنم افسردگی میگیرم☹️😂

من چی بگم زنداییم18سالشه بعد همین خاله هام میگن ن هنوز زودته