2777
2789
عنوان

دلم ازدواج میخواد😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🔪🔪🔪🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 27 پست
خودشم خوبه خانوادشم مسئولیتش سخته

وای با پسری ک خانوادش وابستشن اصلا ازدواج نکن لطفااا

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

دقیقاربط داره قبل وبعدنداره،چراولش کردچون دلشوزد.دنبال تنوعه ساده نباش،

😂😂چشم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وابسته نیست میگم اخلاقشون خوبه دوسم دارن من از مسئولیت میترسم😂

دختر اجازه دارم ک بگوویمممم تو دیونه ای!! 

دختر چند سالته؟ 

من چی بگم زنداییم18سالشه بعد همین خاله هام میگن ن هنوز زودته

منم‌میگن زوده ولی ثبات کلامی ندارن.بحث ازدواجو میکشن

زنداداشم ۱۶سالشه

آروزی هر خانواده ایه ولی مامان من خیلی سختی کشیده

اگه من دیر ازدواج کنم یا نکنم مامانم اذیت میشه.

الانم خیلی اذیته همش فکر و خیال میکنه

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

منم‌میگن زوده ولی ثبات کلامی ندارن.بحث ازدواجو میکشنزنداداشم ۱۶سالشهآروزی هر خانواده ایه ولی مامان م ...

هعی مث مادر من 

۲۱ سالمه‌ رلمم ۲۸

دختر برو سر خونه زندگیت خدا کمکت میکنه❤❤

خیلی دوسم داره همش میگه به خانوادت بگو من باید قبل عید باهات عقد کنم دیگه نمیخام اینطوری من خر میترس ...

ان شاءالله. هرچی به صلاحته همون شه فداتشم 

هعی مث مادر من

مادر❤

شاید باورت نشه

کسی که دوسش دارم از نزدیک ترینم خاستگاری کرده.

البته نمیدونست دوسش دارم بنده خدا

ولی مادرم میدونست چند ۴روز پیش فهمیدم انقد حالم بد شد مامانم از من بدتر

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

مادر❤شاید باورت نشهکسی که دوسش دارم از نزدیک ترینم خاستگاری کرده.البته نمیدونست دوسش دارم بنده خداول ...

(: ان شاءالله. خدا کمکت کنه