2777
2789
عنوان

چقدر شهرزاد رو مسخره و بی کیفیت ساختن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 126 پست

دقیقا 

قیافه هاشون مخصوصا 

طرز فیلنامه و بیان احساس که اصن هیچیش به برای ما نمیرسه

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه مال چه زمانیه؟ فکرکنم از شهرزاد خودمون جلوترباشه

نه دقیقا مث شهرزاد ساختن

زمان شاه ما برا اوناچ سالی میشد؟ 

مثلا تلفن هاشون قدیمیه

ماشین هاشون قدیمیه

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

شبکه هوم پلاس ماهواره هر شب ساعت ۹ میده

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

والا بخدا چرا خودشونو بردن زیر سوال

حالا اگه دو روز دیگه نگفتن شهرزاد ایرانی رو از رو ترکیش کپی کردن این خط _ اینم نشون +

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من ایرانیش رو ندیدم ولی تورکیش رو فقط قسمت اولشو نصفه نیمه دیدم به دلم ننشست. تورکا معمولا سریالاشون ...

اره سریالای بدی ندارن ولی واقعا اینو خراب کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
حوصله ندارم فیلم ترکیه ای ببینم بازیشونم از تیزر معلوم بود چیهفقط یه سوال دارم مانور دادن به عشق بزر ...

تو ایرانی عاشقش شد مگه😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه سوال چرا هی میگین محدودیت والا من هنوزم که هنوزه فلسفه بوس لب توی فیلم ها رو متوجه نمیشم، 

من شهرزاد رو ندیدم 

و حرفم بر اساس کلیپ های اینستا میگم 

شهاب حسینی، ترانه علیدوستی، مصطفی زمانی بازیگر های درجه 1 ایران هستن 

در حالی که بازیگر های شهرزاد ترکی درجه 3 هستن دلیل تفاوت مشخصه 

اصلا نگاه نکردم چون نمی‌خواستم ذهنیتم از سریال شهرزاد فرق کنه

کار خوبی کردی

من بیشتر عاشق ایرانیش شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه مال الانه تازه ساخته

الان ساختن ولی چون مث شهرزاد مال قدیمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا قیافه هاشون مخصوصا طرز فیلنامه و بیان احساس که اصن هیچیش به برای ما نمیرسه

اره خیلی خشک و بی احساسن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شبکه هوم پلاس ماهواره هر شب ساعت ۹ میده

شنبه تا دوشنبه کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا اگه دو روز دیگه نگفتن شهرزاد ایرانی رو از رو ترکیش کپی کردن این خط _ اینم نشون +

کوروش هم اهل ترکیه بوده می‌تونستی؟😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎