2777
2789
عنوان

چقدر شهرزاد رو مسخره و بی کیفیت ساختن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 126 پست
من فکر کردم شهرزاد خودمون رو میگه ،من‌چافعا از شهرزاد خودمون خوشم نمیومد

نه شهرزاد خودمون عااالیه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اینا که میخواستن دقیقا همونو با همون اسم و دیالوگا بسازن دوبله ش میکردن

دیگه چه کاریه😒

واقعا با اینکه دست و پاشون هم برا گرفتن سکانس ها بازه ولی به گرد پای شهرزاد خودمون با این همه محدودیت نمیرسه!

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
باز فرهاد بهتر از قباده عکساشونو دیدم

ب عکس بسنده نکن

بلد نیس بازی کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بهد تو عروسی از میکروفون و دوربین استفاده کردنحالا دوربین میگیم بوده ولی خدایی بلندگو نبوده ک صدا پخ ...

مگه مال چه زمانیه؟ فکرکنم از شهرزاد خودمون جلوترباشه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

فرها ایرانیم میگفتن ماسته اونموقع😂

باز بلده خوب گریه کنه یا افسرده بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای نه خیلی داغونهاصلا حس ندارهفرهاد ما حداقل افسردگی بعد زندانش تو صورتش بوداین انگار اپاندیس عمل ک ...

🤣🤣🤣

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من ایرانیش رو ندیدم ولی تورکیش رو فقط قسمت اولشو نصفه نیمه دیدم به دلم ننشست. تورکا معمولا سریالاشون قشنگه ولی این اصلا خوشم نیومد

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
شهرزادشم به درد نمیخوره ترانه علیدوستی غرور خاصی داشت این چیه اخه

وای اره این خیلی داغونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با اینهمه محدودیتی ک تو سینمامون وجود دارهبنظرم ساختن همچین سریالی شاهکاره…هیچ جوره قابل مقایسه با ن ...

کاملا موافقم

خیلی خوب بازی کردن و موفق هم بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای اره این خیلی داغونه

اصلا نگاه نکردم 

چون نمی‌خواستم ذهنیتم از سریال شهرزاد فرق کنه 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب اینا که میخواستن دقیقا همونو با همون اسم و دیالوگا بسازن دوبله ش میکردندیگه چه کاریه😒واقعا با ای ...

والا بخدا 

چرا خودشونو بردن زیر سوال

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی روزگاری عالیهههه

کاپیتان علی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40