2777
2789
هرکسی ی چیزی نوشته میگم ک من هم از ی سایت خوندم

اصل داستان رو برو از سایت خبری رسمی بخون خودشونم ویدئو گرفتن من دیشب دیدم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گروگانگیرایی که این همه مدت تو سکوت و برنامه بسیاااار دقیق اینا رو نگه داشتن و کسی نفهمیده 

چطور یهو پت و مت شدن و از هم شکایت کردن اصلا میشه؟؟ 

یه جا میگن پدر و مجبور کردن وکالتشون و برعهده بگیره و اونجا کمک خواسته یه جا میگن همسایه گفته 

مشکل اینا چیز دیگس 

وگرنه داستان به طنز بیشتر شبیهه 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
چیکار کرده؟

بازنش دعوا کرده

زنه لخته رو مبل نشسته خودش ازپاهاش خون میاد

بعد میگه ببینید این جن ده خانم اینکار کرده قشنگ فیلم زنشو گرفته لخته ریلکس رو مبل نشسته

این وسط خواهر زنش میاد میگه ازمنم فیلم بگیر 😂😂ی وضعی ان 

اخبارنشون دادگفت ازطریق رفت آمدهمسایه مشکوک شده

اینم یه باگ دیگه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اصلا چی شد یهو ولی کردن رفتن با این حجم بلایی که تو این مدت سر اینا آوردن منطقیش این بود اینا رو بکش ...

دروغه بابا..‌خودشون کجان‌خانواده زتگنه رفتن خاک سپاری مادرشون مثلا.‌‌هیجکی هم شک نکرده و بعده مرگم هیجکی اصلا سراغ مثلا نگرفته.‌‌‌‌

مدل نوشتنه میام،نعمعلوم میشه که کی پشته خطه

جرت و مرته...مرده هم که داماد سر خونه بوده‌‌‌‌‌.....زنه نیرفته بانک،بعد هیجکی نمیدیده از خونه نگمیان ...

خیلی واقعا سوال برانگیز اصلا باعقل جور نمیاد

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
شکنجه هم دادن؟توفیلم صداها خیلی واصح نیست

شکنجه روانی به گفته خودشون فیلم های سر بریدن داع.شی میذاشتن

شش ماه از آزادیشون گذشته دیگه ،شاید موقع آزادیشون حالشون خوب نبوده

چرا الان خبرشون اینجور پخش شده؟

بعد ۲ سال مثلا؟؟؟

2 سالم نه 3 

اصلا یجوزیه