2777
2789
میگن میخواستن اموال اینا رو جا به جا کنن که بازم بنظرم در بد ترین حالت شش ماهه میشه همه چیو بالا کشی ...

اره منم موافقم ولی چیزه دیگه ای پشت این قضیه اس من هیچ جوره باورنمیکنم

خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم یه صلوات برام میفرستین ممنونم🌹
اخه۲۹ماه؟یکروزه ام میشدمال واموالوبزنن ب نامشون خیلی سوال برای مخاطباپیش اومده

من خوندم ک:اون زن گروگان گیر با زن خانواده باهدف قبلی طرح دوستی میریزه بعد رفتو امد های زیاد بالاخره گروگان میگیرن هم از خونه زندگی شون استفاده میکنن هم از پولاشون

توی خونه هم دوربین نصب کرده بودم همه جاش

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سواستفاده مالی دگ اموال اونارو بنام خودشون زده بودن با تهدیدرفت امد های زیاد و ناشناس باعث شده بالاخ ...

اخه مگه مال واموال زدن بنام چقدرزمان میبره؟بنظرم هدفشون چیزه دیگه ای بوده

این چه حرفیه ،کاملا واقعیه

برو تو اعناقش‌‌‌انکان نداره اصلا چنین چیزی..‌‌‌‌‌‌‌..

ی همسایه،ادم غریبه نمیبیته؟ی همسایه نمیبینه خودشون نیستن بقیه میرن تو؟

هیجکی هیج خبری نمیکیره؟

هنین که نیکن ننیخوایم با شما حرف بزنیم،تمومشد،م؟؟؟؟

خودت برا عزیزت قبول میکتی؟؟؟؟

چرته بابا .قبضشونم پرداخت میکرده گروگانگیره؟من الان دو هفته خبری ازم نشه میان دم خونه چجوری دست به س ...

میگفت خانومم میرفته برای کارای بانکی واینا ولی قبلش میگفتن بهش که اگه خطایی بکنی پسرتو توخونه اعدام میکنیم از لوستر حلق اویزش میکنیم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چرته بابا .قبضشونم پرداخت میکرده گروگانگیره؟من الان دو هفته خبری ازم نشه میان دم خونه چجوری دست به س ...

خب این ضرره فکر کن بری پول غذا و قبض آب و برق و گاز رو بدی خب به اسم چه کسی؟ تازه یعنی نمی‌شده اموال رو حداقلش توی یک ماه بزنن به اسمشون مگه چقدر ثروت بوده که ۳ سال طول کشیده؟ اون مهرداد نیویورک که کله گنده ثروتمندا بود یک شبه تمام اموالش رو بالا کشیدن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خیر خودشون رفتن دادگاه بخاطر اموال شکایت کردن از روی پیامک های بینشون پلیس فهمیده . هیچ همسایه ای شک ...

هرکسی ی چیزی نوشته میگم ک من هم از ی سایت خوندم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
من خوندم ک:اون زن گروگان گیر با زن خانواده باهدف قبلی طرح دوستی میریزه بعد رفتو امد های زیاد بالاخره ...

خدابدادبرسه خیلی سخته ۲۹سال توخونه زجرت بدن وای😫

اخه مگه مال واموال زدن بنام چقدرزمان میبره؟بنظرم هدفشون چیزه دیگه ای بوده

چ بدونم والاه🫤کلا پراز علامت سوالع

برو تو اعناقش‌‌‌انکان نداره اصلا چنین چیزی..‌‌‌‌‌‌‌..ی همسایه،ادم غریبه نمیبیته؟ی همسایه نمیبینه خود ...

اصلا چی شد یهو ولی کردن رفتن 

با این حجم بلایی که تو این مدت سر اینا آوردن منطقیش این بود اینا رو بکشن بعد برن دیگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خب چرا باید یه همچین داستانی رو سر هم کنن ؟

مشخص نیست ولی بالاخره گندش درمیاد 

چون هرجور بخوای با منطق ببینی یجایی یه سوراخ پیدا میکنی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میگفت خانومم میرفته برای کارای بانکی واینا ولی قبلش میگفتن بهش که اگه خطایی بکنی پسرتو توخونه اعدام ...

جرت و مرته...

مرده هم که داماد سر خونه بوده‌‌‌‌‌.....

زنه نیرفته بانک،بعد هیجکی نمیدیده از خونه نگمیان بیرون یا جرا به فانیلاشون  گفتن با ما کار نداشته باشید؟فانیلا بیردن ندیدن زنه رو بپرسن جه خبره؟؟؟؟

من دوروز نون لواش بخورم از کمخونی میمیرم

دقیقا برو ویدئو هاشو ببین چقدر سال و سرحالن