اخه۲۹ماه؟یکروزه ام میشدمال واموالوبزنن ب نامشون خیلی سوال برای مخاطباپیش اومده
من خوندم ک:اون زن گروگان گیر با زن خانواده باهدف قبلی طرح دوستی میریزه بعد رفتو امد های زیاد بالاخره گروگان میگیرن هم از خونه زندگی شون استفاده میکنن هم از پولاشون
توی خونه هم دوربین نصب کرده بودم همه جاش
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چرته بابا .قبضشونم پرداخت میکرده گروگانگیره؟من الان دو هفته خبری ازم نشه میان دم خونه چجوری دست به س ...
خب این ضرره فکر کن بری پول غذا و قبض آب و برق و گاز رو بدی خب به اسم چه کسی؟ تازه یعنی نمیشده اموال رو حداقلش توی یک ماه بزنن به اسمشون مگه چقدر ثروت بوده که ۳ سال طول کشیده؟ اون مهرداد نیویورک که کله گنده ثروتمندا بود یک شبه تمام اموالش رو بالا کشیدن
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
خیر خودشون رفتن دادگاه بخاطر اموال شکایت کردن از روی پیامک های بینشون پلیس فهمیده . هیچ همسایه ای شک ...
هرکسی ی چیزی نوشته میگم ک من هم از ی سایت خوندم
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
اخه مگه مال واموال زدن بنام چقدرزمان میبره؟بنظرم هدفشون چیزه دیگه ای بوده
چ بدونم والاه🫤کلا پراز علامت سوالع
برو تو اعناقشانکان نداره اصلا چنین چیزی....ی همسایه،ادم غریبه نمیبیته؟ی همسایه نمیبینه خود ...
اصلا چی شد یهو ولی کردن رفتن
با این حجم بلایی که تو این مدت سر اینا آوردن منطقیش این بود اینا رو بکشن بعد برن دیگه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
چون هرجور بخوای با منطق ببینی یجایی یه سوراخ پیدا میکنی
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت