2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پرستاریدور پزشکیو خیلی وقته خط کشیدم

منم فرهنگیان و الان آزادم و رشتمو دوست ندارم 4 بارم کنکور دادم موندم چیکار کنم میترسم دوباره نشه وسرخورده شم 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

به ته خط میرسم, شاید بزنه سرم خودکشی کنم واقعا دیگه

نه تورو خدا مشکل مالی بود؟ بخدا منم چند بار کنکور دادم نشد یا شایدم من اون تلاش رو نداشتم الانم اصلا رشتمو دوست ندارم ولی خب خودکشی ؟!🙃

نه تورو خدا مشکل مالی بود؟ بخدا منم چند بار کنکور دادم نشد یا شایدم من اون تلاش رو نداشتم الانم اصلا ...

نمیخوام دیگه,دلم میخواد همه رو بزارم کنار

درسم خوب بود کل دوران مدرسم,این ۲ سال انگار شدم مونگلا, علاقه ندارم دیگه

از یه طرف حرصم میگیره که چرا واسه بقیه اره واسه من ن

دل شکسته💔

نه تورو خدا مشکل مالی بود؟ بخدا منم چند بار کنکور دادم نشد یا شایدم من اون تلاش رو نداشتم الانم اصلا ...

من حتی حاضر بودم شهریه گرون بدم ولی پرستاری باشه یا پیراهای دیگه

واسه بهداشت نمی ارزید انقد پول بدم

دل شکسته💔

نمیخوام دیگه,دلم میخواد همه رو بزارم کناردرسم خوب بود کل دوران مدرسم,این ۲ سال انگار شدم مونگلا, علا ...

من همه اینارو درک میکنم بعد فکر کن دوتا دختر عمم دارم که دائم مامانشون ازشون تعریف میکنن که رفتن سرکار منم یازدهم معدلم 19 ونیم بود دوازدهم شد 16 اصلا تو کرونا دیگه اپن آدم قبلی نشدم

من حتی حاضر بودم شهریه گرون بدم ولی پرستاری باشه یا پیراهای دیگهواسه بهداشت نمی ارزید انقد پول بدم

حالا تلاش کن شاید آوردی علوم پزشکیا واقعا زیاده هزینش