من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم لااقل یک لقمه نون و پنیر بخور جلوی ضعفتو بگیره
اگه بگم حتی نون پنیر هم تو یخچال شون نیست شاید باورت نشه، معدم ریخته بهم کلا، خیلی زن بدجنسی، خدا به فریادش برسه، از من میگذره، ناگفته نمونه وضع مالیشون هم عالیه
به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟» اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
منم ده روز بود داشتم میمردم آنفلانزای شدید گرفته بودم،رفتم اون دنیا و برگشتم،خیلی بد رود.فقط نزار تب ...
من ۵ روزه از روز اول گیر دادن بیا بستری شو نرفتم دارو چرک خشک کن ساده دیفن و استامینوفن و شربت گلو ۴ تا پنیسیلین و ۴ تا سرم دادن. خوب نشدم فقط حالت اول شدید دارم
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن