2777
2789
عنوان

خانومای باردار حال و هواتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 80 پست
شوهرت کجاست؟چرا نمیری خونه مادرت؟

رفته شهرستان جنس بیاره هنوز نیمده، استراحتم دکتر منع سفر کرده، تا خونه مامانم 7 ساعت راهه، از طرفی مامانم هم رحمت خدا رفته😔😔😔😔

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته ۱۳ مریض شدید انفولانزا دارم خفه میشم

منم ده روز بود داشتم میمردم آنفلانزای شدید گرفته بودم،رفتم اون دنیا و برگشتم،خیلی بد رود.فقط نزار تب کنیا

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
خوبه اشتها داریمن ۷ کیلو کم کردم دلم میخواد بخورم ولی نمیتونم

🥺🫣 ای بابا شما جایگاه مادریتون خیلی بالاترههه هااا

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خدا رحمت کنهب شوهرت بگوزنگ بزنه ب مامانش برهتحمل کن میاد دیگه

ممنون، خدا رحمت کنه امواتتون، هیچ جی نادر خود آدم نمیشه چه زود از نعمتش محروم شدم😔 زن بابای شوهرم از صدتا کافر بدتره، این چند روز خیلی حالم گرفت‌س، ولی شوهر بیاد میرم که یادم نیاد کجا بودم، شبا ا دل ضعفه نمتونم بخوابم

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
دارو هم استفاده میکنی؟من چند روزه ابریزش بینی و سردرد دارم ولی میترسم دارو بخورم

من ده روز مردمو زنده شدم اما لب به هیچ دارویی نزدم

با لیمو شیرین و سوپ و شلغم بهتر شدم

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷