2777
2789
عنوان

خانومای باردار حال و هواتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 80 پست
شوهرت کجاست؟چرا نمیری خونه مادرت؟

رفته شهرستان جنس بیاره هنوز نیمده، استراحتم دکتر منع سفر کرده، تا خونه مامانم 7 ساعت راهه، از طرفی مامانم هم رحمت خدا رفته😔😔😔😔

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هفته ۱۳ مریض شدید انفولانزا دارم خفه میشم

منم ده روز بود داشتم میمردم آنفلانزای شدید گرفته بودم،رفتم اون دنیا و برگشتم،خیلی بد رود.فقط نزار تب کنیا

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
خوبه اشتها داریمن ۷ کیلو کم کردم دلم میخواد بخورم ولی نمیتونم

🥺🫣 ای بابا شما جایگاه مادریتون خیلی بالاترههه هااا

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خدا رحمت کنهب شوهرت بگوزنگ بزنه ب مامانش برهتحمل کن میاد دیگه

ممنون، خدا رحمت کنه امواتتون، هیچ جی نادر خود آدم نمیشه چه زود از نعمتش محروم شدم😔 زن بابای شوهرم از صدتا کافر بدتره، این چند روز خیلی حالم گرفت‌س، ولی شوهر بیاد میرم که یادم نیاد کجا بودم، شبا ا دل ضعفه نمتونم بخوابم

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
دارو هم استفاده میکنی؟من چند روزه ابریزش بینی و سردرد دارم ولی میترسم دارو بخورم

من ده روز مردمو زنده شدم اما لب به هیچ دارویی نزدم

با لیمو شیرین و سوپ و شلغم بهتر شدم

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷