2777
2789
عنوان

یه عمر زندگیه چیکار کنم

107 بازدید | 18 پست

با ی پسری یک ساله آشنا شدم باهم حرف میزنیم میگ قصدش ازدواج شرایط خانواده من ولی خوب نیست ک بیاد جلو خودشو همه جوره به مادرم ثابت کرده گفته میخوامش

ولی همیشه دعوامون میشه 

ازش بپرسم ناراحتی?دعوامون میشه و ف*ش و ناسزا میگ و آخر هم من باید عذر خواهی کنم و منت کشی همیشه بهم ننگ میزنه ک تو قبلا ...

نمیدونم چیکار کنم محبت میکنه توجه همه چی ولی موقع دعوا اینجوره

نمیدونم چیکار کنم

میشه راهنماییم کنید؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بد دهنی هر چی پوآن مثبت داشته باشه رو با خاک یکسان میکنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اگه خب خوبه تلاش میکنه بخاطرت

اره گفته ک رسمی کنیم تلاش میکنم ولی خب چیبگم 

با ایمان با خدا با اخلاق حمایتگر همه جوره حتی چهره و صدا خوبه همینکه یکم دستش تنگه خیلی دودلم منم تک دخترم و خواستگار زیاد داشتم...

سر چی بیشتر دعوا میکنید؟

هرمسئله ای

چرا ازم پرسیدی حالت خوبه وسط چت

چرا استرس داری نکنه کاری کردی

چرا بعضی وقتا حالت بده

چرا این استیکر و میدی

چرا میگی فلانی این کارو کرده من و مقایسه میکنی 

چرا میگی فلان رنگ لباس و دوس دارم دوس پسرت قبلیت اینجور بوده من و باهاش مقایسه میکنی

اره گفته ک رسمی کنیم تلاش میکنم ولی خب چیبگم با ایمان با خدا با اخلاق حمایتگر همه جوره حتی چهره و صد ...

هرکسی و دیدم خب ک بخاطر پول موقعیت ازدواج کرده میگفت کاش یه تیک نون خشک میخوردم ولی شوهرم دوسم داشت توهم بگو منم پشتتم بیا کارتو اوکی کنی 

بد دهنی هر چی پوآن مثبت داشته باشه رو با خاک یکسان میکنه

بددهنی به کنار آخه شکاکی خیلی بدتره

بگم فامیلمون فلان شهریه میگ پس دوس پسر فلان جایی ام داشتی

برم جایی عکس و لوک ندم ک اونجام شک میکنه 

توهم هواشو داشته باش دلش گرم شهآخه مال منم کار نداشت باز خودم هولش دادم سمت کار 🤣🤣🤣

کار داره تلاش هم میکنه موضوع اینه ک پدرش تازه فوت کرده خونوادشو هندل می‌کنه خیلیم پرتلاشه اتفاقا ولی خب سرفوت باباش کلی رفت زیر قرض ...