2777
2789
عنوان

تاپیک های پر بازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 83 پست
بعضیا آمادن برای دعوا

دقیقا

بعضی وقتا که تاپیک های قدیمی مثلا برای سال ۹۰  ۹۳ اینا رو میبینم پیش خودم میگم چقدر جو سایت بهتر بود

همه نوع تاپیک ها کنار هم بودن هم شاد هم درد و دلی

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از افرادی که پز میدن تو تاپیک هاشون خیلی بدم میاد مردم باید فرق پز دادن و انرژی مثبت رو بفهمند پز دا ...

آره خب بستگی داره چی میگن 

شما یه دختر آروم پر تلاش هدف خاصی رو دنبال میکنی شیک پوشی اهل زرق و‌برق نیستی رنگای نود و‌خنثی دوس د ...

برای منم نگفتی 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
اینا به کناااار تمام تاپیک هاشونم فیکه

کاش حداقل یه تاپیک حال خوب کن فیک زده بشه 

یا مثلا دیدی بعضیا سایت رو مال خودشون میدونن هی اعتراض میکنن چرا این رده سنی اینجان

خب درسته بعضیا شون چیزایی میگن که اشتباهه و راه حل های غلطی هست ولی همشون که اینطوری نیستن

شما پر جنب و جوش لباس و لوازم آرایشی و‌رسیدن به خودتو خیلی دوس داری زود عصبی میشی کینه ای هستی احتما ...

درسته همشون😍به جز قدم ووزنم😂😂

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
کاش حداقل یه تاپیک حال خوب کن فیک زده بشه یا مثلا دیدی بعضیا سایت رو مال خودشون میدونن هی اعتراض میک ...

چی بگم والا ولی واقعا سنین ۱۵تا ۱۷سال واقعا خیلی بی ادبن و چرت و پرت میگن من باهاشون همکلام سدم تو هر تاپیکی میرن باعث ترکیدنش میشن

متاهل🧸

چی بگم والا ولی واقعا سنین ۱۵تا ۱۷سال واقعا خیلی بی ادبن و چرت و پرت میگن من باهاشون همکلام سدم تو ه ...

من خودم ۱۶ سالمه 🥲

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا الله

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان

انشالله خداوند متعال به دلتون نگاه کنه حاجت روا بشید ❤️

احتمال خطا امروز زیاده تمرکز نیست😂😂

عالی بود عزیزم ممنونم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
شما صبوری آرومی یه دغدغه ذهنی داری یا مالی یا تحصیلی و‌کاری متولد تابستون یا بهاری با هرکسی خو نمیکی ...

تقریبا درست گفتی 👍👍👍

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗