2777
2789
عنوان

تاپیک های پر بازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 83 پست
هر تاپیکی کاربرا بیشتر نظر بدن توش میره تو پربازدید اون بندگان خدا هم حق دارن از مشکلاتشون بنویسند ...

اره دقیقا خودمم تو اول تاپیک نوشتم که حق دارن سوال کنن یا از مشکلات شون بگن اونا هم حق دارن 

ولی کاش در کنارشون تاپیک هلی انرژی مثبت هم پربازدید بشن 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از افرادی که پز میدن تو تاپیک هاشون خیلی بدم میاد مردم باید فرق پز دادن و انرژی مثبت رو بفهمند 

پز دادن اونم تو این شرایط اقتصادی و تورم انرژی منفی منتقل میکنه فقط 

کاربری دست دو نفره

حس ششم خیلی وقتا فعاله همه چیو خیلی زود حس میکنم این ولی همیشه خوب نیست 😂🤦‍♀️

منم بگو 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
قبلاا هر تایپکی میزدم بچه های باحال و شاد میومدن اما رفتن فکر کنمپر بازدید هم میشدهعی نمیدونم واقعا ...

اینقدر دغدغه ها زیاده اینقدر که مشکلات زیاده آدما انگار حال ندارن بخندن

خود من که الان این تاپیک رو زدم خیلی وقتا تاپیک های شاد رو اصلا نمیخونم چون حالم خوب نیست

😂😂😂😂حالا گاها که خیلی باالا باشه بچه ها میپرسن مشخصات ظاهری چشامو میبندم طرفو میبینم همشونم درست ...

گلبرگ هام ریزان شد😂

قبلا یه کاربری بود هرچندوقت یکبار تاپیک فان میزد کاربرا میم میزاشتن خیلیییییی خوب بود🥺😍من همیشه من ...

نمیدونم والا 

شاید تعلیق شده باشه🥲

هر تاپیکی کاربرا بیشتر نظر بدن توش میره تو پربازدید اون بندگان خدا هم حق دارن از مشکلاتشون بنویسند ...

ولی اکثر اون تاپیک ها تهش فیک از آب در میاد

مثل تاپیک تخم مرغ که شوهرش با لوله جارو زده بود تو سرش😑

کاربرا شات فرستادن که اینو تو اینستا دیدن 

متاهل🧸

اینقدر دغدغه ها زیاده اینقدر که مشکلات زیاده آدما انگار حال ندارن بخندنخود من که الان این تاپیک رو ز ...

درکت میکنم

امیدوارم روزی همه حالمون خوب شه:)

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

منم بگو

شما پر جنب و جوش لباس و لوازم آرایشی و‌رسیدن به خودتو خیلی دوس داری زود عصبی میشی کینه ای هستی احتمالا اهل زمستون یا پاییز باشی قدت متوسط رو به بالا وزنت متوسط