2777
2789

نمیدونم چم شده من کلا مخالف ازدواج بودم جدیدا انگار جادوم کردن،همش احساس تنهایی شدید دارم ....بعد تا پارسال کلی موقعیت خوب و کلی پیشنهاد داشتم همش به هم خورد، بعد الان هیچکس نیست دیگه!خیلی عجیبه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امضام 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

دوستان عزیز سوره مزمل

اول از همه شما باید پاک باشید و پریود نباشید و باوضو باشید...

اگه بعد نماز صبح بخونید که عالیههه👌

اگه نه بعد نماز شب(نمازتونم باید اول وقت باشه) ، من خودم چون صبح ها گاهی خواب میومونم بعد نماز شب میخونم،( چون یک شب هم نباید فاصله بیفته یا فراموش کنید)

و باید با تمام وجود بخونیدش

♥️ به این صورت که :

نیت 11 روزه میکنید ...

توی این 11 شب

وقتی نمازتون تموم شد

تو همون سجاده رو به قبله،

بدون اینکه با کسی صحبت کنید

بلافاصله قران باز کنید،  نیت کنید،

بعدش باید 11بار سوره مزمل بخونید

اماااا به این صورت که..

(یک مرتبه سوره مزمل میخونید +بعدش این دعایی که عکسش گذاشتم میخونید+و 11 بارم صلوات بر محمدوال میفرستید =که این میشه یک دور ، که این کار باید 11بار انجام بدید هرشب)

من هر بار خوندم یا حین خوندش یا پایانش شب یازدهم یا نهایت تا یک ماه بعدش برام خواستگار اومده، تاحالا نشده خونده باشم اما برام خواستگار نیومده باشه، یکی از دوستانم از همین طریق ازدواج کرد،

با ایمان و با یقین بخونید حتما خواستگار میاد

کسی تو زندگیت نیس؟مشغول چه کاریی؟

ن کسی نیست 

خونه نشینم

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

دوستان عزیز سوره مزملاول از همه شما باید پاک باشید و پریود نباشید و باوضو باشید... اگه بعد نماز صبح ...

خواستگار بیکار چ فایده داره ۳۸سالشه هیچی نداره چ فایده داره 

ن کسی نیست خونه نشینم

از تو حرکت از خدا برکت عزیز

برو حدقل سر خودتو گرم کن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

از تو حرکت از خدا برکت عزیزبرو حدقل سر خودتو گرم کن

عزیزم جایی ک من زندگی میکنم اینقد کوچیکه ک همه همدیگرو ب جد و پدربزرگ و ایل و طایفه میشناسن یعنی مثلا میدونن حسین آقا دامادش کیه عروسی کیه پدربزرگ عروسش پسر حاج سلمان پسر حاج صفر 

اینطوری جدوابادی میشناسن   

عزیزم جایی ک من زندگی میکنم اینقد کوچیکه ک همه همدیگرو ب جد و پدربزرگ و ایل و طایفه میشناسن یعنی مثل ...

خب بشناسن ینی نباید بری سرکار؟

منم شهرمون کوچیکه و از فامیلی میدونن بچه کدوم روستایی و شجره نامت چیه

دلیل میشه بشینم تو خونه ببخشید خیلی ذهنت محدوده

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..