2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستاش رفته خونه باغ

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 38 پست
بخاطر بچه هم شده انقد دعوا نکنینمن بچه طلاقممیبینم چقد نبودنشون کنار هم برام سخت ترهدرسته از شر دعوا ...

قربونت برم عزیزم 

منم بدترین اتفاق حرف هارو شنیدم فقط بخاطر اینده بچم میسوزم میسازم نمیخوام حسرت چیزیو بخوره به شدت احساسی هم وابسته منه هم پدرش 

فک می کنی نگفتم هزار بار گفتم بریم مشاوره هزار بار 

میگه من روم نمیشه متنفرم از مشاور 

منم دیگ اصرار نمی کنم بیخیال همه چی شدم 

من بچه ندارم ولی همش تو ذهنم داره میچرخه فقط واقعا توان و حوصله دادگاه و اینا ندارم ای کاش خیلی راحت ...

از ریشه باید درست میشد 

ازدواجمون بکل غلط بود به این نتیجه رسیدم ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم الان دقیقا تو قسمت اول ماجرای شما هستیم من میخواستم و اون همش ناز میکرد حالا منم مثل خودش بیخی ...

به نظرم تو نذار زندگیت سرد بشه البته زندگی منم سرد نیستا خدا رو شکر ولی من سیاست نداشتم، تو سیاست داشته باش با دست پس بزن با پا پیش بکش ، من خیلی بد باهاش حرف میزنم حس میکنم از چشمش افتادم ، بعد چون از اول بد حرف زدم الان اون لحن دعوایی و طلبکارانه رو هنوز دارم و نمیتونم مدلمو عوض کنم ولی باید تلاش کنم تو هم تلاش کن ، درسته مردا کارای عجیب غریب میکنن و حرص ما رو در میارن ولی از اون ور هم تشنه احترام و محبت و حد و حدود نگه داشتن هستن، یعنی یه زن باید ابهت و زنانگی خودش رو حفظ کنه با آرامش حرف بزنه از در آرامش و یکمی هم سیاست چاشنی حرفاش بکنه و حرفش رو به کرسی بنشونه ، خوش خنده و خوش اخلاق باشه ، من متاسفانه موقع عصبانیت و حتی تو روزمرگی زندگی این مورد از یادم میره و رعایت نمیکنم 

ولی به نظرم زندگی هامون ارزش جنگیدن دارن هنوز ای کاش بتونیم هم حرکات و حرفای خودمون رو اصلاح کنیم هم رو طرف مقابلمون تاثیر بذاریم با حرفامون

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
قربونت برم عزیزم منم بدترین اتفاق حرف هارو شنیدم فقط بخاطر اینده بچم میسوزم میسازم نمیخوام حسرت چیزی ...

نمیدونم جانم فقط سعی کن مادر خوبی باشی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

قربونت برم عزیزم منم بدترین اتفاق حرف هارو شنیدم فقط بخاطر اینده بچم میسوزم میسازم نمیخوام حسرت چیزی ...

اول خودت برو یه مدت راهکار هاش رو تو زندگی تون اجرا کن شاید اثر کرد ، شاید شوهرت دید تاثیر داره اونم باهات اومد 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ن نمیخوام جدا بشم بچم خیلی وابسته باباش اونم میدونم هیچ وقت نمیده ب من شرایطشو ندارم ولی داشتم شاید

فامیل ما جدا شد .بدون بچه .راحت تره .ولی اونی بچه داره خیلی بچش ساکت و افسردس.

اکثریت افسردگی میارند.

حالا باباها زودی ازدواج میکنند .

فامیل ما طلاق گرفته پسرش شدیدا افسردس.حتی اونایی که مامانشون سرکار میره باز وضعشون خیلی بهتره بچه هایی مستقل و بادرک ولی منطقی دارند

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
به نظرم تو نذار زندگیت سرد بشه البته زندگی منم سرد نیستا خدا رو شکر ولی من سیاست نداشتم، تو سیاست دا ...

ممنون از توصیه ات عزیزم ولی خیلی تلاش کردم ندید

من اصلا هنوزم که هنوزه لحن بد و زبون تلخ ندارم

ولی دل آدم رو میشکنن

من هر چی احترام میزارم اون به کوچکترین خواسته من احترام نمیزاره

شب ۱ میاد خونه از پیش رفیقاش هر شب پیش اوناست بعد تا ۳ و ۴ صبح با لبتاپ فیلم نگاه میکنه خوب اون شغلش آزاده صبحش میخوابه من ۸ صبح باید بیدار شم برم باشگاه هی میگم بخوابیم استراحت کنیم یا بغلم کن انگار نه انگار یا میگم حداقل برو تو هال نگاه کن بزار من بخوابم اما نه تخت فقط برای ایشونه منم همش مجبورم بیام تو هال بخوابم

میگم شب یکم زودتر بیا اما نه رفیقاش مهم ترن

۵۰ هزار تو کارت من پول ببینه باید خرجش کنه میلیون میلیون به من و خانواده ام بدهکاره صداشو درنمیاره اما ۳۰۰ هزار تومن باباش رو فورا پس میده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
پس گلم تو باید جدی تر برخورد کنی

خسته شدم تا میگی بالا چشمت ابروعه قهر میکنه قیافه میگیره

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔