2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستاش رفته خونه باغ

285 بازدید | 38 پست

شوهرم با دوستاش رفته باغ یعنی باهمکاراش ولی نمیدونم حتی برام مهم نیس 

یعنی یخ شدم باورم نمیشه منی که به شدت وابستش بودم الان بودو نبودش فرقی نداره ...

موقع رفتن میگفت میخوام بیام خونه رابطه داشته باشیم حوصلشو ندارم بهشم بگم دعوا را میندازه .. 

انقد قهر و دعوا کردیم انقد گیر داد یهو خود به خود برام مهم نشد همه چیزش اصلا ناراضیم نیستمااا چون اون موقع ها که وابستش بودم بیشتر اذیت میشدم ... هعی 

ولی دوس ندارمم قهر باشیم دعوا کنیم  چون بچم دوس ندارم اذیت بشه ... چمه 🤦

منم سرد شدم کاری به کارش ندارم هر کاری میخواد بکنه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

عین منی...منم دیگه اگه جلو خودم‌خیانتم بکنه عین خیالم نیست😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قهر کار بد 

هم گناه داره 

باعث میشه شیطان راحت وسطتون باشه 

بچه این والدین افسردس 

و مدام حرف حرف خودشه.

فانتزی فکرمیکنه 

در اینده ازدواج داشته باشه حتی اگر خیلی بسازه مدام درگیره 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
خوشبحالتون،،، کاش منم میتونستم بی خیال باشم اینقد حرص خوردم تمام قلب و اعصاب و بدنم داغون شده

من دیدم هر چی حرص بخورم و اعصابمو خرد کنم اون درست بشو نیست پس بیخیالش شدم

از خودم که مهمتر نیست

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

اهمیت‌ نده

هر آدمی ب وقت گذروندن با رفیقاش لازم داره ماهی یبار

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

عین منی...منم دیگه اگه جلو خودم‌خیانتم بکنه عین خیالم نیست😂

منم بخدا عین خیالم نیس بعضی وقتا دعا می کنم موقع خیانت مچشو بگیرم تف بندازم صورتش 

ولی متنفر از خیانت کردن🤦🤦😂

آدما خودشون باعث رفتار طرف مقابلشون میشن

دقیقا👌

منم بخدا عین خیالم نیس بعضی وقتا دعا می کنم موقع خیانت مچشو بگیرم تف بندازم صورتش ولی متنفر از خیانت ...

دنبال یه بهونه برای جدا شدن👌