2777
2789
عنوان

شمارمو دادم بهش😟🥺

175 بازدید | 13 پست

سادگی کردم

من رفته بودم دانشکده علوم پزشکی تقاضا بدم برای استخدام خدمات بیمارستان

یک خانوم بعد من اومد من نشسته بود منتظر

باهم حرف زدیم گفت منم اومدم دنبال کار خدمات خلاصه حرف زدیم اون گف طلاق کرفتم ظاهرش خیلی معمولی بود بعد گفت ی آشنا دارم منم از روی نفهمی گفتم توروخدا منو هم بسپار شمارمو دادم بهش بعد رفت بیرون با ی پسر قرتی اومدن بگو بخند میکردن گفتم کیه گف دوستمه

خلاصع اومدم الان دلم بدجور ناارومه چرا شمارمو دادم ب اون زنه حس خوبی ندارم بهش گزاشتم لیست رد ولی میترسم باز

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسم میگه هیچی نیست اصلا نگران نباش😊

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

حس خوبی نگرفتم اصلا اگه زنگ زد یا پیام داد بلاکش کن فقط بدون هیج حرفی

میترسم پخش کنه شمارمو به پسرا

یا اینکار قدیمی شده دگ؟؟؟

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

میترسم پخش کنه شمارمو به پسرایا اینکار قدیمی شده دگ؟؟؟

ن عزیزم این کارا مال قدیم بود اصا نگرانی نداره اگر پیام داد بلاک کن

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️