2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کیو

خواستگارتو...وقتی دلت پیش یکی پیش یکی دیگس اون بدبخت گناهی نکرده...ولی باید بهش وقت میدادی اگه میتونستی بهش دل بدی قبول کنی 

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
من شوهرم چشم پاک ترین‌مرد دنیا بود هرگز بهم خیانت نکرد نماز روزه ش همیشه مرتب ولی درعوض پارانویید د ...

کسی که ایمان واقعی داشته باشه فحش نمیده نمیزنه خسیس نمیشه چون میدونه این دنیا تموم شدنیه و باید جواب پس بده

ببخشید ولی شوهر شما ایمان نداشته فقط ظواهر دین رو رعایت میکرده

شایدم مشکل اعصاب داشته و مریض بوده

✒️

کسی که ایمان واقعی داشته باشه فحش نمیده نمیزنه خسیس نمیشه چون میدونه این دنیا تموم شدنیه و باید جواب ...

خب عزیزم ما از کجا ایمان دار واقعی رو تشخیص بدیم فقط خدا میدونه ذات آدما چیه

من شوهرم چشم پاک ترین‌مرد دنیا بود هرگز بهم خیانت نکرد نماز روزه ش همیشه مرتب ولی درعوض پارانویید د ...

در ضمن من مقایسه بین ایمان و عشق رو کردم نگفتم فقط ایمان باید داشته باشه

چون یه نفر گفت ایمان نون و آب نمیشه گفتم تو پست بعدیم نون و آب مهم نیست جنم و عرضه مهمه که بتونه زندگی رو بچرخونه

✒️

رد کردم حالا پشیمون دیگه گذشت

ان شا اللّه هر چی خیره پیش بیاد برات

من و همسرم شب خواستگاری عاشق هم شدیم عشق نباید حتما از قبل باشه

موقع خواستگاری پریود مهم نیست مشورت با دو تا بزرگتر دانا که صلاحت رو بخوان مهمه

✒️