2777
2789
طلاق بگیر برو سر کار دیگه در حد پرستار بچه یا سالمند که میتونی کار کنی گلم

عزیزم جایی ک هستم یه جای کوچیکه که از این کارا نیس بعدم بد میدونن ولی خودم قصد دارم یه مقدار پس انداز کنم بعد برم دیگه خسته شدم😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نگو از اون روز تپش قلب گرفتم عادت نکردم اونارو ببینم میگم دیگه شوهره روانی بود

اره دیگه طرف روانی بوده کلا و این دلیل نمیشه مثلا کسی که راحت از همسرش جدا میشه بگی شوهر خوبیه چون نکشته زنشو🤦😁

اگه شوهر منو با یه قاتل مقایسه کنی اره خیلی شوهر خوبی داشتم

اون قاتل هم‌که میگید ۲۰سال زندگی مشترک با سه بچه داشتن کارمند باسواد بود و آدم خیلی آرومی به نظر میرسید 

نمیدونم والا من منظورم به شما نبود 

گفتم که شوهرت روانی بود

عزیزم جایی ک هستم یه جای کوچیکه که از این کارا نیس بعدم بد میدونن ولی خودم قصد دارم یه مقدار پس اندا ...

بچه هم نداری 

برو سر کار وپس انداز کن 

حتماااا برو پزشک قانونی نامه بگیر تا بتونی راحت جدا بشی 

خواهشااااا بچه نیار

اره دیگه طرف روانی بوده کلا و این دلیل نمیشه مثلا کسی که راحت از همسرش جدا میشه بگی شوهر خوبیه چون ن ...

😂😂

ای واای منظورمو بد رسوندم 

منظورم اون نبود ببخشید ناراحتتون کردم

دوستان اینایکه میگین با زبون شوهرتو خرش کن چجوریه شوهر من با هیچ جوره خر نمیشه بخدااا همه راه هارو ر ...

اخلاق های بدشوتعربف کن برام البته تپوتاپیک  خودت من بهت آموزش میدم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
اخلاق های بدشوتعربف کن برام البته تپوتاپیک خودت من بهت آموزش میدم

اینجا بگو خو شاید مشکل اسی و بقیه ام باشه

اینکه ب مردی ب زنش اهمیت نده و یا خودش دوست داشته باشه تنها باشه ب نوعی طلاق عاطفی با وجود یک زن خوب ک همه ازش تعریف میکنن ولی اینکار مرد باعث شده خانومشم ازش فاصله بگیره و حتی دیگه چرب زبونیم نکنه چون بیفایدس و مردش دوستش انگاری نداره من سوالم اینه بعضیا میگن واژه خرش کنو میگن من میگم آخه چطوری ؟؟؟؟

اینجا بگو خو شاید مشکل اسی و بقیه ام باشهاینکه ب مردی ب زنش اهمیت نده و یا خودش دوست داشته باشه تنها ...

مگه بزور باهات ازدواج کرد چرا دوست ندارع ؟ازاول اینجوری بود؟,باید فک کنی وگذشتع کنکاش کنی حتمن علتی داره هرعکس العملی 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،