2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر خوبی داشتی همسایه ما هم سر همین قضایا کتک زدن و به علاوه خیانت شوهرش به شکایت و دعوا کشید کارشو ...

اگه شوهر منو با یه قاتل مقایسه کنی اره خیلی شوهر خوبی داشتم

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

من وقتی اسی و همسرش دعوا میکردن اونجا نبودم ببینم کدوم مقصره سعی کنیم زود قضاوت نکنیم و زود هم طلاق ...

ببین الان اصلا بحث مقصر بودن نیست که 

اصلا گیرم من مقصر دعوا یعنی شوهرم حق داره منو بزنه؟؟؟ یا همسرم مقصر من حق دارم بزنمش؟؟؟؟

الان دیگه بلانسبت همه حیوان هم نمیزنن 

نه حالا یکساعت که هندی بازیه یه هفته ده روز سفت و سخت قهر کن بهش بگو بار آخرت باشه که دست رو من دراز ...

نه بابا فردا حامله بشم کتکم بزنه بچه چیزیش بشه چی؟ اصلا بچه نمیارم 

رفیق هم سمیه نباید شل بیای

چیکار کنم یکبار سر همین نزاشتنم که نرو نمیزارم نمکدون از روی میز برداشت پرتاب کردم سمتم شانس آوردم بهم نخورد 

بعدشم چنان عربده میکشه که با کشی ربطی نداره و فلان زندانی تو نیستم هفتهای یکبار رو برام زیاد میبینید

خدا کمکت باشه عزیزم خیلی دلم شکست برید پیش مشاوره انشاءالله حل بشه.

ممنون عزیزم کار ما از مشاور هم گذشته اگه خانوادش نباشن ما مشکلی نداریم ولی اون بیشرفا دست از سر ما برنمیدارن

عزیزم اون کاربر شوهر خوبی قطعا نداشته همسایه شما با یه قاتل جانی زندگی می‌کرده چرا عادت کردید همیشه ...

وای نگو از اون روز تپش قلب گرفتم 

عادت نکردم اونارو ببینم میگم دیگه شوهره روانی بود 

چیکار کنم یکبار سر همین نزاشتنم که نرو نمیزارم نمکدون از روی میز برداشت پرتاب کردم سمتم شانس آوردم ب ...

والا اگه هفته ای یه بار می‌ره راست میگه شوهرت 

ولش کن خب 

اگه مشروب هم میخوره به خودش صدمه می‌زند دیگه