2777
2789
اگر بچه نداری احمقی اگر وایسی بی سر و صدا فردا مدارک و طلاهات رو بردار و ماشین بگیر برو پیش مادرت و ...

منه بی وجود کدوم طلا با کدوم پس انداز

همشو دادم برا خرید همین ماشین وخونه

اخه ماشین بیمه نداره بعد همین داداشش یکسال قبل ماشینمون رو برد تصادف کرد داغون اورد اونم بدون بیمه

ببین عزیز دلم 

کسی که کنترلی رو رفتار و اعصاب و روانش نداره و انقدر با تو بد برخورد میکنه 

اولویتت رو در مقابل این فرد  بزار روی حفظ شخصیت خودت 

یکاری کن که در معرض توهین و کتک قرار نگیری  و بی احترامی بهت نشه

بقیه امور هم فدای سرت هر چی شد شد ضرر باشه اونم ضرر میبینه دوبار اینطوری شه بار سوم نمیده ماشینو 

ولی ببین ارزش داره واسه ضرر نکردن اون تو بخوای کتک بخوری و توهین بشنوی ؟؟؟ 

هرگز 

پس خودت هوای خودت و جایگاهتو داشته باش

کاربر قدیمی 96 اینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممون که درکم میکنه بخدا داغون حال ادامه دادن و یا پس کشیدن یا هرچیزی دیگه ندارم از دنیا سیرمجالب این ...

حق داری عزیزم ...

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اخه ماشین بیمه نداره بعد همین داداشش یکسال قبل ماشینمون رو برد تصادف کرد داغون اورد اونم بدون بیمه

میدونم کاملا حق با شماست .‌ولی متاسفانه با اکثر مردا تو لحظه نباید درباره خونواده شون صحبت کرد .‌منطق تدارن.‌ والا کاملا شما درست میگی.  فعلا بچه دار نشو .‌ کلا زیاد به خونواده ش سرویس میده؟

منم قبلا خیلی کتک خوردم ولی الان فقط پولامو خرج میکنم اونم هر چقد میخاد به خانوادش بده ول کن بابا خد ...

اخه نمیفهمه شرایط من خیلی جدی تر از این حرفاست

کلی بدهی بار اورده من اگه بخوام خرج کنم اول نمیده ک خرج کنم خسیسه بعدم با کلی بدهی عذاب وجدان میگیرم

میدونم کاملا حق با شماست .‌ولی متاسفانه با اکثر مردا تو لحظه نباید درباره خونواده شون صحبت کرد .‌منط ...

اره اونا زیاد ما رو اذیت میکنن هدفشون فقط طلاق گرفتن منه اینه ک من برم

گریه نکن خوشگلم تقاص پس میدن

منتظر بمون تا تقاص پس بدن

تا وقتی زن های منفعلی مثل شما هستن چرا تقاص پس بدن؟

خدا همونقدر که از ظالم متنفره از مظلوم هم بدش میاد

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

واقعا درست گفتی من اذیت بشم بخاطر کی؟

تو خودتو تو جایگاهی نذار که توهین کنه بهت 

میدونم ممکنه اون بی شخصیت و بهانه جو باشه 

ولی تو با دست خودت هیزم نریز تو آتیشش 

فاصله بگیر الانم 

تا بیاد عذر خواهی کنه 

از دلت دربیاره 

کاربر قدیمی 96 اینا

[QUOTE=367442566]اره اونا زیاد ما رو اذیت میکنن هدفشون فقط طلاق گرفتن منه اینه ک من برم[/QUOTE

بچه هم‌که خداروشکر  نداری . اگه زیاد به حرف خونواده شه  و بهشون زیاد سرویس میده ، از شما کم میزاره ، درست بشو بدون نیست.‌ یه مدت قاطع وایسا ببیین تغییر میکنه یا نه

تو خودتو تو جایگاهی نذار که توهین کنه بهت میدونم ممکنه اون بی شخصیت و بهانه جو باشه ولی تو با دست خو ...

سر یکساعت میاد معذرت خواهی ولی قلب من صاف نمیشه حالت تهوع میگیرم تا مدت ها ازش فراریم و چندشم میشه