2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ندارم سر اینکه از صبح ماشین بدون بیمه رو داده دست داداشش و دوستش هنوز نیاوردن زنگ هم میزنه طلبکارانه ...

حق داری.  ولی تو مسائلی که به خونواده ش مربوط میشه مخصوصا همون لحظه ، بحث جدی نکن والا کار به حاهای باریک میکشه. بدتر میفته سر لج

حق داری. ولی تو مسائلی که به خونواده ش مربوط میشه مخصوصا همون لحظه ، بحث جدی نکن والا کار به حاهای ...

اخه ماشین بیمه نداره بعد همین داداشش یکسال قبل ماشینمون رو برد تصادف کرد داغون اورد اونم بدون بیمه

نه روحی نه جسمی دیگه توان ندارم

بیا بغلم که بیشتر از له شدن قلبت ..... از این درد داری ک بازم قراره اون شوهرت باشه و تو زنش .....

اگه من مرد میشدم و زن میگرفتم ، از قدم های اول رابطم حواسم به  قلب زنم بود ک حسه کنه من شاه هستم و اون شاهزاده 

نع اینکه زور بازوم ب رخش بکشم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بیا بغلم که بیشتر از له شدن قلبت ..... از این درد داری ک بازم قراره اون شوهرت باشه و تو زنش ..... اگ ...

ممون که درکم میکنه بخدا داغون حال ادامه دادن و یا پس کشیدن یا هرچیزی دیگه ندارم از دنیا سیرم

جالب اینه بعد یکساعت میاد منت کشی و من حالت تهوع میگیرم 

کسی که میدونه شوهرش وحشیه اصلاااا نباید سر هیچ چیزی باهاش بحث کنه 

بجای بحث های بی سر و ته باید یه فکر اساسی کنید 

مثل شکایت به کلانتری محله و ثبت در پزشک قانونی 

یا اجرا گذاشتن مهریه 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

اهای کاربر بی پدر مادری ک درخواست میدی برو به ابجیت درخواست بده بیشرف

اینجوری نگو  من تو نی نی سایت هر کسی در خواست داد قبول کردم 

هیچ وقتم موردی پیش نیومد ... حالا یکی میخواد دوستی کنه میگی ببخشید نه و تمام .

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر