2777
2789

به خدا بی دردسر راحت اعصاب بهتر 

خسته شدم درسا سختتتتتتتتت

میزان اپدیت بودن رشته زیاد 

محیط کاری اکثرا مرد 

دهنت سرویس 

درک ندارن خسته می شی به خدا خسته می شی 

نیاز دارم یه شغل کم دردسر مثل معلمی داشتم که از همون اول استخدام بودی و حقوق داشتی و با خیال راحت درس می خوندی 

دهنم سرویس شده 

پریودیم عقب افتاده حال روحیم خرابه صاحب کارم روی مخم می ره و احترامم نداره 

درسام سخته امتحان دارم هرچی خوندم یادم نمیاد

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

عزیزم تو قوی تر از باور هات هستی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلمی هم بی دردسر نیست بخدا چهل تا فرهنگ مختلف جوابگو اولیا باید باشی مادر هرروز بچه شو میزنم ما بگیم بشین فردا پیش مدیرها ، مدیر اقابالاسر همه چی دسته دوستتون می‌کنه ، ی دم اداره بازرسی ، تکلیف فلان ، کار فلان پوشه کار ، دفتر نمره و‌.....

ما که راضی هستیم

من واقعا نمی کشم اصلا نمی کشم 

آی تی می خونم درسا سخت 

مجبورم کار کنم همزمان 

کار مربوط به رشتم تو محل زندگیم نیست دورکار فق همین یه مورد توافق شده ماهی پنج می ده کل روز درگیرم کلی توهین و تحقیر می شنوم و کم اوردم 

دارم از هم می پاشم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

من دانشجو معلم آموزش و ابتدایی ام خدایی درسامون سبکه کیف میده ۲۰ سالمه حقوقم میگیرم .

ولی خب اوایل خیلی ناراحت بودم چون خانوادم پزشکی میخواستن ولی فهمیدم من آدم پزشکی نیستم خیلی سخته درسا و شیفت شب و فلان

راحتی رو ول کن معلمی هم دردسرای خاص خودشو داره به نظرم جایگاه و پرستیژ خیلی مهمتره، مهندسی چی میخونی؟

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

چه جوری هم درس میخونی هم کار؟

به سختی به سختی اصلا نمی شه 

صبح امتحان دارم یه چیزایی خونده بودم عصری صاحب کارم رید به اعصابم هرچی خوندم یادم نمیاد 

پریودیم عقب افتاده هورمونام بهم ریخته دلم می خواد زار بزنم

راحتی رو ول کن معلمی هم دردسرای خاص خودشو داره به نظرم جایگاه و پرستیژ خیلی مهمتره، مهندسی چی میخونی ...

به خدا یه خواب راحت ندارم همش استرس صاحب کار و استرس درسام 

مهندسی آی تی می خونم درسا فوق العاده سخته

به خدا یه خواب راحت ندارم همش استرس صاحب کار و استرس درسام مهندسی آی تی می خونم درسا فوق العاده سخته

چرا صبر نمیکنی اول درست تموم بشه؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
معلما هم با بچه های شیطون و بعضی والدین زبون نفهم باید سر و کله بزنن فک نکنم شغل آرمانی باشه

ساعت کاریت مشخصه 

مسئولیت اضافه نیست سه ماه تعطیلی 

دیونه شدم