استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و زمین وسط بحث مارو ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم شرایط تورو داشتم اوایل میمیری و زنده میشی ولی چند روز بگذره اوکی میشی کنار میای
برای من ماه ها طول کشید…..
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary
نه هنوزم شبا با عکسش میخوابم ولی نمیتونم کاراش و فراموش کنم نمیشه…. فقط چیزی که تغییر کرده اینه که اشک هام خشک شدن دیگه اشکی ندارم برای ریختن
آدم ها متفاوت هستن شاید تو قوی تر از من باشی ❤️🫂
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary