2777
2789

خدایا ب وقت اذانت بچه مو شفا بده خدایاااا بچه ام کوچیکه از غصه اش میخوام بمیرم خواهش میکنم التماس میکنم بچه مو شفااااا بده بچه ام خوب بشه بره خونه بازی کنه ای خدااااااااااااااا صداموووووو بشنووووووو میخوام از مریضیش خودمو بکشم اییی خداا 

آمین

اگه قابل باشم موقع نماز دعاش میکنم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای خدا هیچ پدررررر ومادرییییییی رو با بچه اش امتحان نکن 😭🤲🤲🤲الهیییی امین شفای عاجل تمام مریض ها به حق مریض کربلا 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم خوب میشه نگران نباش برادرزاده منم اسهال استفراغ گرفت ده روز بستری بود بنده خدا

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

اللهم اشف کل مریض 💚

از خدا میخوام به لطف و رحمت خودش ، حاجت دلت رو برآورده به خیر کنه.

إن شاالله هر چه زودتر حال بچه ت‌ خوب بشه و از ته دل شاد بشی. 🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد  💚