2777
2789
عنوان

در این لحظه پشیمونم از خانم مهندس بودن کاش رفته بودم معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 18 پست
من دانشجو معلم آموزش و ابتدایی ام خدایی درسامون سبکه کیف میده ۲۰ سالمه حقوقم میگیرم .ولی خب اوایل خی ...

دقیقا کیف می کنید 

درسا ساده حقوق هم می گیرید 

من درسام سخت کارم سخت 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
به خدا یه خواب راحت ندارم همش استرس صاحب کار و استرس درسام مهندسی آی تی می خونم درسا فوق العاده سخته

میگذره این روزا بعدا که مشغول کار تو حیطه تخصصی خودت بشی با هیچی عوضش نمیکنی والا منم خواب راحت ندارم شغلی پر مشغله تر و خطرناک تر از شغل من که هر روز پله های دادگاه رو بالا و پایین میکنم نیس ولی بعدا وقتی سرتو بالا میگیری به خودت افتخار میکنی همه خستگیت درمیاد

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگذره این روزا بعدا که مشغول کار تو حیطه تخصصی خودت بشی با هیچی عوضش نمیکنی والا منم خواب راحت ندار ...

دلم به حال خودم می سوزه از دست صاحب کارم گریه کردم مادرم می گه کارت رها نکن 

مجبورم خانواده ازم حمایت نمی کنه مجبورم توهین تحقیر تحمل کنم 

بدنم از بالا پایین شدن هورمونام داره منفجر می شه سردرد شدیدم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
دلم به حال خودم می سوزه از دست صاحب کارم گریه کردم مادرم می گه کارت رها نکن مجبورم خانواده ازم حمایت ...

یه مقدار کار کردن همراه با درس خوندن سخته نمیتونی فعلا بیخیالش بشی،

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...