2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه ما اینجوریه که بعدش یکی باید شام بده نامزدمم گرونترین رستورانو انتخاب کرده چون ما باید بدیم درص ...

کشی که از الان درک نداره رو چطور میتونی قبول کنی؟ توی این اوضاع مملکت چطور دلش اومده گرونترین رو انتخاب کنه و بندازه گردن شما؟

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
الان مراسم عقد اکثرا با دختره عزیزماکه رسم تون با هم متفاوته بهتره بزرگ‌تر هاتون باهم به توافق برسنش ...

بزرگامون چون راضی نبودن مارو ول کردن به امون خدا😂😂😂من مادرشوهرم یکساله که نامزدیم یکبارم بهم زنگ نزده اصلا خانواده ها همون نمیبینن

برام جالبه بعضی ها میگن پسر مگه جشن عقد به عهده خانواده دختر نیست؟

قدیم تر ها رسم ما این بود که جشن عقد تو خونه ی پدر عروس برگزار می‌شد

ولی همه هزینه هاش و پدر داماد میداد 

شام که نداشت ولی میوه و شیرینی رو داماد میاورد خونه عروس

زمان گذشت قسمت هزینه های داماد حذف شد😅گذاشتنش به عهده عروس

واسه ما اینجوریه که بعدش یکی باید شام بده نامزدمم گرونترین رستورانو انتخاب کرده چون ما باید بدیم درص ...

وقتی میگی شما شام میدین رستوران انتخاب کردنش چیه .به مامانت بگو با مادر شوهرت حرف بزنه بگه رسم اینجوریه .بعد خودشون به نتیجه ای میرسن .

کشی که از الان درک نداره رو چطور میتونی قبول کنی؟ توی این اوضاع مملکت چطور دلش اومده گرونترین رو انت ...

میگه چون بله برون نگرفتی باید اینو قبول کنی منم گفتم باشه .تازه من عروسی نمیخواستم اما اون خودش گفت یه عروسی کوچیک میگیریم حالا