2777
2789
عنوان

زن علیه زن تا کجاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 85 پست
درسته جامعه به سمت ایرادگیری از زن رفته به جای اصلاح مرد ها و درست بار آوردنشون

دقیقا قربون دهنت جای این که مردا اصلاح بشن زن ها دارن خورد میشن فقط 

ما چن نسل هست که فقط حبس شدیم شدیم برده مردا ینی چی 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این موضوع بحث ربط دارهو منظور همه ی خانم ها نیست

به جنسیت هیچ ربطی نداره

اون نری که خیانت کرده کثیف تر از زنیه که باهاش به زنش خیانت کرده چون اون پشت پا زده به خانوادش به خاطر شهوتش 

هیچ ربطی به جنسیت نداره

عه؟وقتی مردای کثیف به کوچیک و بزرگ و متاهل و مجرد رحم ندارن و به همه پیشنهاد میدن پاک و معصوم و گول ...

همین ؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ومن زنی رومیشانسم که به پسرای مجردمیده

منم مردای زیادی رو دیدم که جز اغفال دخترای جوون هنری نداره

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

به جنسیت هیچ ربطی ندارهاون نری که خیانت کرده کثیف تر از زنیه که باهاش به زنش خیانت کرده چون اون پشت ...

من پست اولم گفتم از حق دفاع میکنم زن و مرد هم فرقی نداره

ولی استارتر میگه خانما بی گناهن اگه هم کاری کردن

درکشون کنید ما چرا باید پشت اینا باشیم😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

حرفات ضدونقیضن اره دیدم با دوتاست همزمان ولی شوهرش نیست برعکس گفتی زن کرم بریزه وشل کنه اقاهه میادسم ...

مرد جلوی خودشو بگیره چرت یجوری رفتار میکنین که انگار مردا توان اداره خودشون رو ندارن ؟؟؟؟

تا دلا بخواد مردایی هستن که با زن متاهل میپرن شوهر اون زنا همجنس منن لابد؟چرا بهشون رحم ندارن؟

عوضی همه جا هست ، ببین من هم برادر دارم هم همسر 

وقتی به دوستاشون نگاه میکنم به جرعت میتونم بگم رفاقتی که بین اینا هست صد و هشتاد درجه با رفاقت ما دخترا فرق داره پسرا اصلا توی دوستی به یه سطح دیگه ای رسیدن 

همین چند روز‌پیش دوست شوهرم فهمید داریم ماشین میخریم و پول‌کم داریم کل پس اندازشو قرض داد به شوهرم تا بتونه ماشین مدل بالاتری بخره بدون اینکه ما بخوایم !  ( خودش بچه پایینه ) 

چنتا دختر دیدی همچین فداکاری بکنند ؟؟

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

دیوث تر از مردها خودشوننمن بارها ب دوستم گفتماز شوهرش خیانت دیدرفت یقه اون زنه رو چسبیدگفتم این زن ن ...

والا بخداااا این مرداااا انقدر جلبن که نهایت استفاده رو میکنن طرف خنگ باشه آدم نیستن 

واااا یعنی تا حالا ندیدی مردی با یه زن متاهل باشه؟؟؟

نه مگه نمیدونی فرشته بهشتین فقط زنا خیانت میکنن

حالا خوبه به هر زنی تو طول عمرش ۱۰۰۰ بار از مردای جوون و پیر و متاهل و مجرد پیشنهاد داد میشه اینا ولی خودشونو میزنن به کوری