2777
2789
عنوان

زن علیه زن تا کجاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 85 پست
تاپیکی که میگی رو ندیدم ولی کسی که خیانت میکنه یا زندگی بقیه رو بهم میریزه لجنه لجننننننننن! مرد و ز ...

خب مردی که متاهله میره یه زن مجرد رو گول میزنه چیه لجن نیست؟

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم از قدیم الکی نگفتن کافر همه را به کیش خود پندارد کهاونایی که میگن زن مطلقه ریشه فسادن و ... چو ...

اره بخدااا گفتم چرا ریشه فساده میگه چون دختر نیست هر غلطی بخواد میکنه😐😐😐

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

اگه تاپیکتون اشاره به تاپیک نزارید شوهراتون برند اسنپ داره

باید عرض کنم اتفاقا تو این موارد آقایون مردی که با اون همسرشون بهش خیانت کرده سرشو میزارند رو سینش نه که بگند کرم از زنم بوده داداش شما برو بسلامت خوردی بردی نوش جونت!

ی حرفایی می‌زنیدا

شما اگه تو موقعیت خیانت قرار گرفتی و راحت از کنار اون خانم گذشتی و بهش گفتی ایرادی نداره تو زنی من درکت میکنم اون موقع بیا این فازو بردار

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

عوضی همه جا هست ، ببین من هم برادر دارم هم همسر وقتی به دوستاشون نگاه میکنم به جرعت میتونم بگم رفاقت ...

اینکه رفیق پرست بودن خوبه یا بد بحثش جداست

من یک دونه رفیق دارم جونمم واسش میدم

زن واسه خانواده و بچش از همه چیش حتی جونش میگذره و اکثر مردا در  حد یک مادر غرق عشق به بچشون نمیشن و بودونبودشون بهشون وصل نیست

هر دو جنسیت یک کمالاتی دارن

مرد جلوی خودشو بگیره چرت یجوری رفتار میکنین که انگار مردا توان اداره خودشون رو ندارن ؟؟؟؟

اینو منم تو سایت دیدم و واقعا تاسف برانگیزه به نظرم 

بعضیا مرد رو مثل یه بچه کوچولوی بیگناه میبینن که گول زن رو میخوره🥴

الکی اخلاق رو جنسیتی نکن. خیلی از این زن ها هم مثل خیلی از مردها نجس و کثیف و هرزه هستن. ربطی نداره ...

منم خیانت دیدم به منم خیانت شد الانم با نامزد سابقم داره ازدواج میکنه من اصلا هیچ توقعی از اون دختر نداشتم چون نمی‌دونست نامزدم زن داره ولی از اون دیوث توقع نداشتم منو راحت بذاره کنار

مرد که چندش قبول دارم ولی خدایی زنه ام چندش مرد با مرد که به آدم خیانت نمیکنه یه زن میاد دیگه آدم خا ...

به منم خیانت شد جدا شدم ولی خب دختره خبر نداشت نامزدم زن داره الان مقصره ؟؟؟

به منم خیانت شد جدا شدم ولی خب دختره خبر نداشت نامزدم زن داره الان مقصره ؟؟؟

نه اون مقصر نیست شوهرت مقصره 

ولی زن دیدم با وجود اینکه خبر داشت آوار شد رو زندگی مرد متاهل 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
گول میخوره؟لجن هر دو طرفندختر مجرد گوه میخوره به فکر زن و بچه ی بی گناه طرف مقابل نیست

خب شاید نمیدونه این مردا تا زن رو وابسته خودش نکنه نمیگه متاهله به منم خیانت شده جدا شدم از نامزد سابقم ولی دختره نمی‌دونست چون گولش زده