2777
2789
عنوان

زن علیه زن تا کجاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 85 پست

چیزی ک دیدم زنا بیشتر دنبال خراب کردن همن مثلا میری تو گوشی فروشی مسئول فروش زنه یسریاشون خوب برخورد میکنن و ادمو قشنگ راهنمایی میکنن بعضیاشونم میبینی فقط به مردا راهنمایی میکنن ولی مردا به همه مردا راهنمایی میکنن 

کم تر پسری دیدم وقتی با رلمم بخواد بهم امار بده ولی ماشالله زنو دخترای زیاد دیدم جلوی من به رلم نخ بدن رل ک پیشکش چقد اینجا تاپیک زدن به شوهرش جلوش امار دادن و واقعا همچین زنایی هرچی بهشون بگن برازندشونه

درسته که مردا هم عوضی توشون زیاده اما مردا اکثر دیووو بازیاشون واسه ما زناست 

مردا خیلی بیشتر از ما زنا پشت همدیگه وایمیستن خیلی بیشتر از ما همو حمایت میکنند 

رابطه دوتا رفیق پسر زمین تا اسمون با رابطه دوتا رفیق دختر فرق میکنه زنا همیشه توشون حسادت ، دودره بازی ، تیکه پرونی و بهم زدن رابطه همدیگه ... موج میزنه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله میدونم اینو خوب و بد تو هردو جنس هست پس فقط زن ها شیطان نیستن

از نظر من مردی که متاهله و خیانت می‌کنه شیطانه 

زنی هم که متاهله و خیانت می‌کنه هم شیطانه 

این وسط زن و مردی که مجرده و می‌دونه طرف مقابل متاهله و باز توی اون رابطه میمونه هم شیطانه

چه جوری پشت زنی باشم که رفته وسط زندگی بقیه یا یکی روبه حریم خودش وهمسرش راه داده

پشت هم باشیم ینی اینکه در حد خودمون نبینیم که زندگی همجنس خودمون رو تباه کنیم درست مثل مردا که شوهر دوم یه زن نمیشن 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

درسته که مردا هم عوضی توشون زیاده اما مردا اکثر دیووو بازیاشون واسه ما زناست مردا خیلی بیشتر از ما ز ...

تا دلا بخواد مردایی هستن که با زن متاهل میپرن شوهر اون زنا همجنس منن لابد؟

چرا بهشون رحم ندارن؟

وقتی میان به یک جنسیت حمله میکنن معنیش چیه؟؟ذات ربطی به جنسیت ندارن

این موضوع بحث ربط داره

و منظور همه ی خانم ها نیست

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

باید طرف حق بود حالا چه زن چه مرد

همونجور که مردا دو تا زن ممکنه عقد کنن زنانی هم هستن که با دو تا مرد رابطه دارن 

تفاوتی بینشون نیست حالا چون زن نمیتونه عقد رسمی کنه بگیم این ایرادی نداره

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

اون مردی که زن داره میره سرش هوو میاره چی چندش نیست؟؟میگم دیگه پشت هم باشیم همه جا این مردا رو نگاه ...

اونی ک میره هوو میاره میتونه این کارو انجام بده چون بهش حق دادن 

ولی مردای کثافتی هم هستن که میرن با زن متاهل  به همسر و خانواده اون زن کثیف خیانت میکنن 

بحث جنسیت نیست ادم چه زن چه مرد باید برای خودش ارزش قائل باشه 

که متاسفانه الان دیگع خیل کثیری از ادما بی ارزش و بی شخصیت شدن 

و این وسط به زن و مرد متعهد ظلم میشه و تر خشک باید با هم بسوزن 

پشت هم باشیم ینی اینکه در حد خودمون نبینیم که زندگی همجنس خودمون رو تباه کنیم درست مثل مردا که شوهر ...

مردا پشت هم نیستن کم ندیدم مردی که با زن متاهل میچرخه

شوهر دوم نمیشن چون اولن نمیتونن دوما به فکر غرور خودشونن فقط

من از حق دفاع میکنمزن و مرد هم ندارهخوشم نمیاد چون خودم زنمپشت زنی در بیام که هیچ ارزشی ندارهیعنی در ...

دقیقا منم همینو میگم چرا واسه یه مرد بی ارزش خودمون رو بی ارزش کنیم 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

وقتی زنها میرن زن دوم میشنهمین واسه اثبات مقصر بودنشون کافیه

عه؟

وقتی مردای کثیف به کوچیک و بزرگ و متاهل و مجرد رحم ندارن و به همه پیشنهاد میدن پاک و معصوم و گول خورده ان و مقصر نیستن اونوقت منتظرین یه قسمتی از زنا اشتباه کنن تا همشونو مقصر بدونین

راحت بگو مرد پرستم خودتو راحت کن دیگه

همه جا زن و مرد متعهد پیدا میشه 

زن و مرد خائن و نامرد هم پیدا میشه

هر رابطه هم دو طرف داره یکی زن یکی مرد

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
اوخی نر خرای خائنشون مقصر نیستن

چه ربطی داشت

استارتر میگه پشت هم باشید

چرا پشت زنی باشیم که خونه خراب کنه

😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌