2777
2789
عنوان

زن علیه زن تا کجاااااا

861 بازدید | 85 پست

چرا شما زن ها یاد نمی‌گیرید پشت هم باشین درسته گاهی بعضی خانما رو میبینم که از زن بودن خودم خجالت میکشم ولی ..... 

ولی تو داخل زندگی اون آدم نبودی نمیدونی چی بهش گذشته ینی چی که چنتا تاپیک دیدم طرف خانم هست نوشته زن ها شیطان هستن 😑😑😑

توام زنی لامصب این چه حرفایی هست میزنین تا یه مرد خودش کرم نریزه یه زن چجوری جرئت میکنه بهش نزدیک بشه عقل ندارین شماهااا راحتین

یا یه تاپیک دیگه دیدم نوشته بود زن های مطلقه ریشه فساد هستن و خیلی چرت و پرت دیگه ینی چی همین امثال شماها این مردا رو مثل سگ هار کردین 

معلومه شماها مردا رو هار میکنین یه مورد دیدم دختره با بی پولی طرف ساخته ۸ سال عمرشو پاش گذاشته آخر مرده یه گوهی واسه خودش شده ول کرده رفته یکی دیگرو گرفته بعد جای اینکه از دوس پسر حمالش ایراد بگیره از دختر مردم ایراد میگیره 

الان اون دختره احمق نباشه نمیفهمه پسری که بخوادت ۸ ساااال تورو احمق فرض نمیکنه میاد میگیرت همش بلدین رو خانما برچسب بزنید 

یکمم از این مردا ایراد بگیرین این مردا چندش ترین موجودات‌ رو زمین هستن میدونید چرا ؟؟؟؟

شماها تا حالا زنی رو دیدین دوتا شوهر داشته باشه با دوتاشون زندگی کنه نه ندیدیم ولی خیلی مردا هایی رو دیدیم دوتا زن دارن خیلیم عادیه براشون چون چندشن

امثال شماها این آقایون رو به این درجه از هاری رسوندن

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

هر چیزی رو زن علیه زن تصور نکنید 

ما زنا همو‌ و جنس همو می‌شناسیم و میدونیمقدر قدرت و توانایی داریم همین

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر چیزی رو زن علیه زن تصور نکنید ما زنا همو‌ و جنس همو می‌شناسیم و میدونیمقدر قدرت و توانایی داریم ه ...

فقط همینو بگین که ما جنس خودمون رو می‌شناسیم 😐😐😐

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

فقط همینو بگین که ما جنس خودمون رو می‌شناسیم 😐😐😐

خب مردا هم همو میشناسن فکر کنم طبیعی باشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اون قسمت از حرفات که میگی تا مردی کرم نداشته باشه زنی نزدیکش نمیشه برعکسه‌ . ندیدی توی بعضی جاهای خاص جای ایستادن و مشتری جلب کردنه همین مثلا زن هاست که هیییچ هنری ندارن الا داشتن دستگاه تناسلی و فروشش ؟

من از حق دفاع میکنم

زن و مرد هم نداره

خوشم نمیاد چون خودم زنم

پشت زنی در بیام که هیچ ارزشی نداره

یعنی در واقع خودش ،خودش و بی ارزش کرده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

تاپیکی که میگی رو ندیدم ولی کسی که خیانت میکنه یا زندگی بقیه رو بهم میریزه لجنه لجننننننننن! مرد و زنم نداره 

چون زنه قرار نیست پشت ادم خائنو بگیرم ، بازم میگم خائن آشغاله چه مرد چه زن

🤍🌱